1-1,5 hónapos korban milyen kakaóporból csináltok kakaót a babátoknak?
nestlé kakaóporon kívül
bedeco pld?
Gondoltam,hogy csak elírtad.:)
Én egy pici nesquik kakaóport szoktam tenni a reggeli tejcsijébe.
De előfordul, csak mivel a kommenteid alapján annyira ragaszkodtál a kérdéshez, abból feltételeztem, hogy akkor nem elírás. Mert még a 9 hónapos válaszoló után sem kapcsoltál.
Persze, nem gond. De azt is megérted, ha úgy lett volna a kérdés, ahogy eredetileg, akkor arra nem lehet csak ezeket reagálni, hogy ne adj neki.
Visszatérve: főzőst, az arany kakaót
Szia.Mi nesquicket adunk.
Elolvastam a kerdesed,rogton tudtam hogy elirtad!!! :)
Elsőre eszembe sem jutott, hogy elírhattam:-)
MEg kell szoknom, hogy csütörtökön egy éves lesz a drága és már én nem akarom hónapozni nagyon.
A 9 hónaposnál kezdett gyanús lenni a dolog, meg valaki írta, hogy "ilyen pici babánál"
:-)
Elsőre azért nem kapcsoltam, mert vannak olyan anyukák, akik évekig csak anyatejet adnának a gyereknek, azt hittem hirtelen, rögtön kifogtam két ilyet:-)
Még egyszer elnézést mindnekitől.
Most ez bánt engem kicsit:-(
szia
az én gyerekeim nesquick-et kapnak, csapott mokkáskanálnyit teszek a 150ml tápszerbe.
20 hós, és 4 éves
Szegény, elég "zilált" vagy Te is ma reggel. Valahogy én is hasonló vagyok ma. Na mindegy.
Szóval én is instant kakaót adnék. Nekem nem itták meg ennyi idősen, csak később.
amilyen éppen van itthon :-)
és h milyen kedvem van :-)
instant vagy főzős szerintem teljesen mindegy
max annyi h ne legyen annyira édes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!