Nem adtam a d vitamint a kisfiamnak, csak ritkán, lesz valami baja? Már lassan 1 éves lesz?
Figyelt kérdés
Tápszert kap nem anyatejes.2009. máj. 11. 14:45
11/18 anonim válasza:
A "nem normális válaszoló"vagyok.
A K vitamint születéskor adják,utána 1 hetesen,a továbbiakban pedig havonta,szoptatott babáknál a szilárd kaja bevezetéséig.
12/18 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: te ezt honnan vetted, hogy a szilárd kaja bevezetéséig kell?
13/18 anonim válasza:
a kórházban mondták mikor jöttünk haza, utána a baba orvosa, aztán a védőnő, most pedig hogy kérdezted,előkerestem és megnéztem a tájékoztatót és abban is így írják.
14/18 anonim válasza:
Az tök jó, mert mi be is fejeztük az utolsóval, a védőnő egy szót sem mondott, hogy váltsuk ki továbbra is! Holnap rákérdezek! Köszönöm a tájékoztatást! 7 hós poronty anyukája
15/18 anonim válasza:
11:21-es,nem Neked szántám,hogy normális vagy-e, hanem nekem.Tegnap írtam,a kérdezőnek, hogy nehezedre esett mi?És csak utána írtál Te.Szóval ne vedd magadra, én lettem lefikázva, a 0pontos:)
16/18 anonim válasza:
Nem veszem magamra. Egy kicsit rosszul jött ki a dolog. Mindenesetre azért remélem tudtunk segíteni a kérdezőnek is :))
17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a sok sok választ,de most akkor még is mit ajánlanátok? :-)
2009. máj. 12. 15:43
18/18 anonim válasza:
Ne haragudj"nem normális válaszoló"félreértettelek azért írtam, kérdezőnek továbbra is egyeztess a dokival az a legegyszerűbb és legbiztonságosabb ez az ajánlatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!