Mikor alszik el az egyéven felüli babátok? Miben altatjátok?
Figyelt kérdés
A lányom 15 hónapos múlt.
A hálóban 23-24 fok van.E`jjelre egy újjatlan body van rajta,és egy vékony rugi.
Szegénykém nagyon izzadós.
2009. máj. 11. 12:03
1/6 anonim válasza:
Nekem mindhárom gyerekem 15év 3 év 10hós fél 9 körül fekszik le.A 2 nagyobb pizsibe alszik,a kicsi piszi+hálózsák.
2/6 anonim válasza:
A kisfiam 10 hónapos egy vékony pizsiben aludt, de reggel olyan melege volt, hogy levette magáról a felsőt:) Kicsit meg is lepődtem.
3/6 anonim válasza:
Második vagyok: Mindig 8kor van az alvásidő
4/6 anonim válasza:
8-8.30 között, hosszú újjú rugi és hálózsák, 21 fok van a szobájában. 13 hónapos.
5/6 A kérdező kommentje:
Nálunk 1/2 9 kor van alvás.
egy vékony pléddel szoktam betakarni,de lerugdossa magáról.A hálózsákot elhagytuk,mert a melegtöl csalánkiütéses lett.
2009. máj. 11. 12:23
6/6 anonim válasza:
Mi 1 évesek vagyunk és 21:00-körül van alvás.Pizsamában alszik(hosszú újjú),zoknit is adok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!