Valaki utazott már babával repülőn? Mit lehet tenni hogy ne duguljon be a füle?
Itatni, vagy cumiztatni.
Valahol meg olyat is olvastam, hogy ket eves korig nem fontos tenni semmit, ugyanis a fulunk az egyensulyerzekunk mukodese miatt dugul be, a hanyas, hanyinger is emiatt lehet, viszont ez ket eves korra fejlodik ki annyira a babaknal, hogy erezzek repulesnel a kulonbozo hatasokat. Elvileg emiatt nincsenek rosszul.
A fiam ot honapos, mar negyszer repultem vele, soha semmi baja nem volt. Felszallasnal probaltam cumiztatni, de a kulonbozo zajokra tatott szajjal nezett, esze agaban sem volt cumizni, leszallaskor meg azert nem sikerult a szajaba rakni cumit, vagy uveget, mert aludt. Szerintem ha erezte volna azt, amit en is szoktam (fuldugulas, gyomoremelkedes), akkor nem lett volna ilyen bekes es nyugodt.
Szia!
Mi nem rég repültünk 6 hónapos kislányunkkal. Én itattam mikor felszáltunk, s leszáltunk, haza felé elaludt a manó mire felszálltunk. Szerintem nem lesz gond, én nem az ölemben fogtam hanem a hordozojába, azt már megszokta s biztonságos is neki:)Ja, én még le is fárasztotam egy picit utazás elött.
Nagyon jó utat nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!