Hol találok olyan oldalt, ahol korosztályra vannak "bontva"a játékok?
Figyelt kérdés
16hónapos fiamnak szeretnék karácsonyra nézni-venni játékokat,de fogalmam nincs mi kötné le....laptop,formabedobó,ugráló zebra,tanuló autó,kismotor,könyvek..stb,ezek vannak már neki.Sokat hallom ezeket a duplo játékokat,de ezzel tényleg tudna játszani?Szerintem nekem kellene épitgetni,ő meg nézné,mert nem tudná azért úgy egymásba rakni még,nem?..vagy nem jól gondolom?Ha tud esetleg valaki valami jót ajánlani/linkelni,szivesen megnézem,meg persze ha tud olyan oldalt,webáruházat,bármit,ami korosztályra van szedve,azt is megköszönöm!2011. nov. 18. 11:54
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
tulli.hu ott be lehet oldalt jelölni a keresőnél hány évesnek szánod.
Ez legalább nagy vonalakban orientálhat, de az egyéni sajátosságokat nem fogja kiszűrni, gondolok itt mondjuk pont a duplóra, a fiam 3 évesen kezdett duplózni, addig max az autók érdekelték belőle (azt nem kell építeni hanem így egyben van).
A lányom 18 hónaposan kezdett vele építőzni, simán egymásra rakta a kockákat, 15-20 percig elépítőzött egyedül. Most 2 éves, már egyszerübb házat, garázst, tornyokat épít és szerepjátékozik a figurákkal.
3/4 anonim válasza:
Kicsi még hozzá, a kézügyessége sincs meg, enyém 2 éves múlt,mégnek se ment a bölcsibe velea játék,pedig egyébként mindenben nagyon ügyes.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.Én is igy gondolom hogy kicsi még ő ehhez,csak itt is olvastam mennyi mindenki vesz/vett ilyet a gyerekének,aki 1,másfél éves.Megnézem ezeket az oldalakat is,köszönöm.
2011. nov. 18. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!