Ma megyünk megvenni a légzésfigyelőt. Az Angelcare megbízható márka? Mert én azt néztem ki.
Hát ez az.Van olyan amihez jár 1 videó is h mit kell tenni.Nem tudom h ehez van e de ha nincs sajnos nem tudok mégdrágábbat venni.
Sok ismerősömnél csak annyi történt h olyankor egy picit megcsipkedik a babát vagy felébresztik és akkor újból veszi a levegőt,és nincs semmi baj.De ha te tudod h mit kell tenni akkor szívesen elolvasom ha leírod.
Köszi.
Szia!
Az angelcare sztem nagyon jó, mi most vettük át az ismerősöméktől, nagyon meg voltak vele elégedve. Igazándiból több ismerősöm használt angelcare-t, és eddig ők meg voltak vele elégedve!
nem minden riasztás valós, sok ismerösömnél beriasztott mert rosszul tették rá a gyereket. igazábol nem is tudja senki hogy valós volt-e de semmi nem volt felvették.
szerintem ez arra riaszt ha kihagy a lélegzet ugy mond tul "alszik" ha ez a baj akkor a felébresztéssel felrázással újbol levegöt vesz.
Szia!
Nekünk is az van, kis súllyal vittük haza a babámat, 2500 grammal,és sokat riasztott, viszont megmentette a kisbabám életét, mert emiatt vittük vizsgálatra a kórházba, és ott megállapítottak egyéb bajt.
Egyébként a Heim Pálban minden hónapban van ingyenes felkészítő tanfolyam, hogy mi a teendő légzésleállás esetén.
A honlapjukon megtalálod.
Sok boldogságot, és felesleges légzésfigyelőhasználatot!
(inkább legyen feleslegesen, mint ne legyen és kelljen, nem igaz? )
Hogy lehet rosszul rátenni a babát??
az Angelcare honlapja alapján akkor is kell érzékelnie a mozgást, ha a baba az ágy sarkába mozdul át.
komolyan kérdezem.
Rosszul nem lehet rátenni, de szorulhat a szivacs, gyűrődhet az ágynemű, és ha nincsen feltekerve az érzékenysége akkor visít.
Judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!