Quinny Zapp babakocsi? Véleményk? Ki mennyire és miért szereti/nem szereti?
Mi a véleményetek róla?Mennyire vagytok megelégedve vele és a baba? 8 hónapos a fiam és egyszerűen,hiába vettem nagy autót a Graco teljesen elfoglal egy hatalmas csomagtartót.Nem nagyon tudok így pakolni egy nagyobb bevásárlás után.Szeretném kicserélni.Megérné?Láttam használtan 30.000ért lábzsákkal,esővédővel,utazótáskával együtt. Ja és narancssárga színű,a lábzsák fekete hozzá.
Nagyon jó kocsi....4 bajom van vele!
-nincs karfa(a lányom imádja fogni a karfát)
-nincs bevásárló hálója
-nem dönthető
-nagyon rosszul tűri a terepet
De ezenkívül imádom,de van egy erősebb kocsink is a mindennapos sétához,ezt csak kapkodósnak autóba használjuk.
Nekünk volt, nagyon szerettem, mert könnyű kis helyen elfért (összecsukva) a gyerek is szerette. Ami miatt eladtam az az volt, hogy nem lehet pakolni bele és csak azért, hogy a vásárlásoknál elővegyem luxusnak éreztem.
De egy nagyon szuper kis kocsi. Sok van fent a teszveszen/vaterán érdemes körülnézni, mert lehet, hogy olcsóbban is hozzá jutsz.
Én is nagyon szeretem! Bevásárló hálót és karfát is lehet hozzá kapni! Alaptartozékban van hozzá esővédő, szállító táska, adapter maxi cosi bébihordóhoz.
Igen, a háttámla nem dönthető, de nekünk az nem létkérdés. A kislányom nem alszik benne, csak nézeget. 15 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!