Az üveges bébiételt hogyan melegítitek? Kiszeditek a tányérkába és mikrózzátok?
Figyelt kérdés
Tegnap kapott először a lánykám bébiételt, betettem a hűtőbe, és majd tízóraira megint szeretnék neki adni belőle. Hogyan kell melegíteni? Első babás vagyok,bocsi,ha túl egyértelmű a kérdés...2011. nov. 17. 07:48
11/15 anonim válasza:
ja, mikorózni csak pl.nyaraláson szoktam, ahol nincs megfelelő edény a melegítésre.
avent poharat nem javaslom, mert műanyag, nem tesz jót neki a forró víz. én üveg tálkában (salátás tányér) szoktam.
13/15 anonim válasza:
Aventes pohár mellett szól az is, hogy látom a mennyiséget, amennyit eszik! Előző voltam.
14/15 A kérdező kommentje:
Én is Aventes pohárban csináltam az előbb,pont a mennyiség miatt. Amúgy a felforralt vizet is abban szoktam kimérve, hűlni hagyni. Bírja a forrót és a fagyasztót is. Csak nem jutott eszembe...:S Köszi...
2011. nov. 17. 11:24
15/15 anonim válasza:
Az AVENT-es vagyok, szívesen :) Amúgy, ha nem egy teljes adagot eszik meg akkor a másik felét is pohárba rakom és úgy a hűtőbe, mert akkor csak egyszer kell vele koszolni, vagy amikor főzök neki akkor is ugye 2 adagot főzök az egyik adagot AVENT-esbe hűtöm le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!