Mit tegyek? 6hetes lányomnak 2napja olyan székrekedése van. Annyira erőlködik szegénykém.
Figyelt kérdés
teát adok neki de nem használ semmit. mit lehetne adni neki?2009. máj. 10. 09:06
2/5 anonim válasza:
szerintem hipp őszilét 6 hetesnek még nem szabad. én kamillateát javasolnék,az beindítja a bélmozgást. ha anyatejes,akkor egyél paradicsomot vagy sok őszilét,de a laktoherb tea is segíthet. ha tápis,akkor kamillatea. + meg is masszírozhatod a pociját,az is segíthet. [link]
3/5 anonim válasza:
szerintem se adj neki őszilét. nemhiába javasolják 4 hó után. A kamilla tea nekünk is jó volt+pocaktorna. Próbálkozhatsz még homeopátiás szerekkel is pl:Silicea 9CH,Bryonia alba 5CH, esetleg kapható végbélkúp kifejezetten erre a célra de azt orvos írja fel.
4/5 anonim válasza:
probald ingerelni kicsit azzal, hogy a digitalis lazmerot a fenkebe dugod, ketszer egymas utan, nekunk ez bevallt. Nem fajdalmas, a fiam ugy ul mint a kis szent. MIndjar 9 honapos a baboca,
5/5 anonim válasza:
Első vagyok.Félrenéztem.Azt olvastam hat hónapos.az én babám is küzd a székrekedéssel.Hathetes korában én is csak enyhén cukros kamillateát és lázmérőt használtam.a lázmérőzés tényleg segít.Még egyszer elnézést.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!