Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem kacag 5 hós kisfiam?

Miért nem kacag 5 hós kisfiam?

Figyelt kérdés

Kisfiam holnap lesz 5 hós.Forog hátról hasra és vissza,bekapja a lábát, sikít,magyaráz,mosolyog mindig,de kacagni nem akar.Eddig talán 5-ször kacagott.

MIÉRT NEM?

2009. máj. 9. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, h sokmindent próbáltál már, nálunk a köv. jöttek be:

-Apa megpuszil engem, ez mindig vicces

-reptetem a levegőben, hátamra fekszem, magamra hasaltatom, és úgy emelgetem

-vicces hangokat adok ki, miözben vmi puhával végigsimítom az arcát

2009. máj. 9. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is lassan indult be a kacagás,most meg egyfolytában kacag,magában is,nagyon,nagyon aranyos. várd ki a végét,miből lesz a cserebogár :)))
2009. máj. 9. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kacagni a lányom akkor kacag,ha csikizzük egy picit,amúgy "csak" teliszájjal vigyorog :-)
2009. máj. 9. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Én úgy kacagtattam meg először a kisfiúnkat, hogy az ajkaimmal elkezdtem "harapdálni" a pofiját finoman, meg a nyakát:)) de persze ezt akkor csináld mikor minden okés. Az az pocak tele, pelus tiszta...

Sok sikert!!:)

8 hónapos kisfiú anyukája

2009. máj. 9. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szintén 5 hónapos a kisfiam és bizony nekünk is keményen meg kell dolgozni egy-egy kacagásért. A hónalja és az oldala nagyon csikis, ha ott puszilgatjuk, akkor néha sikerül előcsalni belőle a kacagást. Illetve újabban az is tetszik neki, ha vicces fejeket vágok és közben fejhangon azt ismételgetem, hogy gígígígí... Érdekes látvány lehetek :D
2009. máj. 9. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
6hosak multunk,es nalunk is nemreg indult be a kacagas.Azota naprol napra egyre tobbet,de meg kell erte dolgozni.Imadom hallgatni,annyira jo!
2009. máj. 9. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem egyformák a babák. A húgom 4,5 hós lányát alig kell puszilgatni máris kacag - a hasát és a csupasz karjait puszilgatom-, a 7,5 hós fiam pedig inkább nyög és kiabál amikor puszilgatom ugyanúgy, de jólláthatóan élvezi és várja mikor "csapok" le megint - kb 3 hós kora óta játszuk ezt. Néha alig kell a hasához érni máris nevet- csiklandós azért. A 19 hós unokaöcsémnek mostanában minden vicces- minden szó, érintés, mozdulat-, ne aggódj, ahogy mi nem vagyunk egyformák úgy ők sem átlagosak...
2009. máj. 10. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!