Keditt kérdése:
Nem alszik éjjel. Már totál kimerültem! Ötlet?
Figyelt kérdés
Fiam egy hónapos múlt és felcserélte a nappalt az éjszakával.Mindezt olyan szinten,hogy hajnali este 7-től hajnali 4-ig szinte egyáltalán nem alszik csak kétszer fél órát meg a többi időben be-be szunyókál 10 perceket,persze mindezt nagy ringatások árán.Próbáltam már ébren tartani nappal,sűrűbben ébreszteni és délután nem hagyni nagyon aludni de eredménytelenül.Van egy 6 éves fiam is és elég kimerítő így nappal a naggyal éjjel meg a kicsivel.24-ből 3 órát alszom mert hajnalban 4 kor le tudom tenni végre és reggel 7 kor ébreszt,szopi után a nagyot indítom oviba,aztán az egész napos tenni valók...Már kimerültem és a tejem is kevesebb ettől! Mivel tudnék próbálkozni,hogy a pici rászokjon az éjszakai alvásra de főként, hogy a fenébe bírja ennyit ébren ez 8 óra fent lét, akárhogy is számolom, köztes szunyóval akkor is rengeteg.2011. nov. 14. 02:33
11/11 A kérdező kommentje:
Fúú nem is tudom hol kezdjem... Hát sírni nem hagynám az fix mert azon a véleményen vagyok,hogy a baba így veszíti el a bizalmát az anyában. Szóval én soha nem hagyom sírni egy percnél tovább,ezalól kivételt képez az,ha nem tudok rögtön rohanni pl. mert épp a szükségleteimet végzem :) Mellettem alszik már a kezdetek óta :) a tejcsi elég és laktató is este sűrűbb én úgy vettem észre de ha esetleg kevesebb mert többet szopizott előtte akkor szoktam neki adni pótlást,szóval tápszert is kap.Cumival próbálkoztam már a harmadig fajtát fogom venni,mindegyiket kiköpi. Nem tudom mi lenne a jó megoldás.Nem hiszem,hogy pocakfájás lenne mert ez a tortúra szinte percre pontosan 4-kor szűnik meg és ha akkor leteszem már úgy elalszik mint a bunda egy neszre sem rezzen egészen addig meg még arra is felriad,ha sóhajtok. Egyszerűen éberebb ebben az időszakban (este 7-től 4-ig) bárhogyan is próbálok nyugit meg félhomályt teremteni.Nap közben nagyon szépen alszik,bombát lehetne mellette robbantani,szépen eszik a megszokott időkben aztán szó nélkül van,hogy elnézelődik egy órát aztán elalszik.
2011. nov. 14. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!