Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen hordozóTAKARÓt vegyek?...

Milyen hordozóTAKARÓt vegyek? Mei-tai-hoz. Hol tudom jó áron beszerezni? Mennyire nagy a különbség egy-egy márka között? Vízlepergetős, polárbélésest szeretnék.

Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 08:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként én kezdek picit félni ettől a hordozástól télen. Félek, hogy túl körülményes, macerás lesz, mert ha én is télikabátba, a kicsi overálban a mei-tai-ban plusz még a hordozótakarót magamra kötni....bár az enyém csatos lesz. Amit rendeltél, milyen? írd meg hogy boldogulsz vele.
2011. nov. 25. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát elég macerás, az biztos! :) De én nem is használom minden nap, általában úgy időzítem a délutáni sétát, hogy pont akkor aludjon és akkor nem üvölt a babkocsiban! Ha viszont alvás után megyünk, akkor muszáj. Nagyobb bevásárlásoknál szoktam még magamra kötni, oda viszont nem kell ez a takaró.

Csatos, úgyhogy elvileg csak be kell bújni a kezekkel meg a háton egyet összekapcsolni. Még csak itthon próbáltam ki, de hát baromi nagy/bumfordi (rajtam meg pláne a 163 centimmel), el sem merem képzelni, hogy fog ez a kabáton mutatni...

Arra viszont tényleg jó, ha csak gyorsan le kell ugranom valamiért!

De jó is volt nyáron!!! :)

2011. nov. 25. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Háháá, BABkocsit írtam! :D
2011. nov. 25. 21:04
 14/15 A kérdező kommentje:

:DDDDD Észre sem vettem! :DDD

Na én is várom a takinkat XD

Jövő hét elején érkezik....

2011. nov. 25. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Na kíváncsi vagyok milyen lesz! Honnan rendelted végül is?

Holnap megpróbálom lefényképezni és feltölteni a cuccot!

2011. nov. 25. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!