Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor jön helyre?

Mikor jön helyre?

Figyelt kérdés
náthás még kicsit és már hörög is köhög sokat.a tüdejébe semmit nem találtak.ma adtam neki először az ambroxol szirupot(köptető)a torkára.kb mennyi idő mire helyre jön?és a váladék kitisztul a torkáról?6.5jós baba anyukája
2011. nov. 12. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
hát nállunk nagyon elhúzodó volt az ilyesmi betegség kb2 hét kellett hogy rendbe jöjjön én mindig hagyma teát adtam és még adok is neki mert annál jobb nincs köhögésre
2011. nov. 12. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ajánlom nektek a Baby Luuf balzsamot, a hátára kell kenni. Gyógynövényes balzsam, mi ha náthás a kisfiam ezt is használjuk. Még C vitamint is adhatsz neki, ha eddig nem adtál. Jobbulást!
2011. nov. 12. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi 3 hete kuzdunk vele.Hiaba az Ambroxol, Baby Luuf, hagymatea, antibiotikum, orrcsepp, Sinecod, parologtato stb.

Most sem alszunk:(

2011. nov. 13. 02:55
 4/4 A kérdező kommentje:
és a torokkal hogy álltok?nektek is ott a váladék?és sokat köhög?
2011. nov. 13. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!