Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos oltás után mindenna...

15 hónapos oltás után mindennap mérjem a lázát? A babátoknak mikor volt valami tünete?

Figyelt kérdés
Akinek a babájának ezen oltás után volt valami tünet, az mi volt és mikor jött elő? a lányom a 2 és 4 hónapos után is belázasodott, illetve volt 3 napos láza is. a dokinénik azt mondta kiütéssel kezdődik majd lázzal, valamikor 7-10 nap körül. de ismerős babájának 5 nap után lett láza.
2011. nov. 11. 21:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a lányom nevében is :)

jó éjt

2011. nov. 15. 22:40
 12/17 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is egy aggódó anyuka vagyok. A kisfiam 21-én hétfőn kapta meg a 15 hónapos oltást+ a prevenált. Hétfőn volt egy kis hőemelkedése, de az hamar csillapodott. Péntek reggelre 39,5 C° lázzal ébredtünk. Egész nap kúp és nurofen,plusz társult hozzá hasmenés is. :( Ez tovább folytatódott szombaton és vasárnap, még ma is tart. :(

Lehet ez az oltástól? Volt valakinek ilyen tünete? Persze a dokink azt mondta, hogy max 4 napig lehet lázas az oltástól. Ha nem javul holnap visszük a dokihoz. És az a baj, hogy enni is alig akar. Szerencsére inni iszik elég sokat. Tudtok tanácsot adni, hogy mitől lehet ez. Gondoltunk még a fogára is mer az is jön, de attól talán nem tartanak ilyen sokáig a tünetek.

2011. nov. 27. 16:48
 13/17 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

szia. itt ismét kérdeztem az oltásról és leírtam hogyan is jártunk. amikor ezt kérdeztem még azt hitem nem lesz gond. több mint két hete kapta az oltást, most kezd rendbejönni a lányom. de most kivételesen taknyos lett.

2011. nov. 27. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok,a ki a6. válaszoló volt, és nálunk is miden nyavalya összejött az oltástól, mint nektek, magas láztól kezdve, hányás-hasmenés,kiszáradástól egy hajszál választott el minket, torokgyulladás (40 fokos, levihetetlen lázzal, én már sirógörcsöt kaptam a tehetetlenségtől), 2* kapott antibiotikumot, elment 2 doboz lázcsillapító, hányás hasmenés, persze az egész családon is átment, átérzem a problémátokat. Nekem azóta sem gyógyult meg rendesen a fiam, és jövőhéten kajuk a 18 hós oltást. Előre rettetgek, de így is toltam 2 héttel, mert masszív takonykorral küzdünk immár 2 hete. Kivagyok én is rendesen. És minden az oltás után kezdődött, előtte semmi, egyszer volt 1 évesen a 3. napos láza, de semmi más egyszersem. Mi babáink valószínű ilyen érzékenyek.

Voltunk vérvétleen is, az is szar lett akkor. Pedig nagyon sok gyümölcsöt, zöldséget kap, imádja.Senkinek nem kívánom, ez a tehetetlenséget. Már annyira parás vagyok, hogy naponta többször nézem a homlokát, nem e beteg....lényeg, tudom milyen szarul érzitek magatokat...drukkoljatok majd, hogy a 18 hós oltás simán menjen. ja, és a prevenált nem is merte még beadni neki a doki, mondta, hogy majd 19-20 hónaposan....szóval ránk még 2 oltás vár...

2011. nov. 27. 19:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát kedves utolsó nem semmi :) mi is nagyon elkeseredettek voltunk hiszen addig a mi lányunk sem volt beteg. antibiotikumot sem kapott addig...azon gondolkodtam a 18 hónapos oltást el kellene tolni egy hónappal. majd megbeszélem a dokival. őt is vinni kell vérvételre, nagyon kíváncsi leszek rá. majd írd meg mi volt az oltással, rmeéljük nem lesz semmi gond a fiadnál :(
2011. nov. 28. 23:37
 16/17 anonim ***** válasza:
11-27 19:33 vagyok, megkaptunk pénteken a 18 hós oltást, aznap este volt 37,1 hőemelkedése és más semmi. Annyira jó:-) Tiszta para voltam:-) csak gondoltam beszámolok róla:-)
2011. dec. 5. 14:08
 17/17 A kérdező kommentje:

szia, ez nagyon jó...akkor én is reménykedhetek benne hogy a 18 hónaposnál már nem lesz olyan galiba :/ tegnap vettek a lányomtól vért, dokinéni elküldött hogy olyan sokáig beteg volt a csajos. no meg vizelet is kellett volna de zat sehogy nem tudtam levenni.

rmeélem akkor így marad nálatok, nem lesz beteg a pici. köszi hogy írtál, üdv

2011. dec. 6. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!