Nem bántásból, senki ne vegye magára, de mi ez a Fisher Price mánia? Az olcsóbb játék már meg sem teszi?
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 15:31
11/14 anonim válasza:
Általában ez a márka dől feléd ha bemész a szupermarketekbe, vagy online játékboltban nézelődsz. Nekünk karikatorony van tőlük, a legegyszerűbb verzió.
De egyébként érdemes körülnézni jobban a tesco-ban is pl, mert a saját márkás Little steps játékaik nagyon jók. Kirakóban pl nekem messze az övéké tetszik a legjobban. Én arra törekszem, hogy igényes játékok vegyék körül a gyerekünket, márkától függetlenül.
12/14 anonim válasza:
Ja, és én is sok játékot, gyerekkönyvet veszek másodkézből ebay-ről, az ELC játékok szintén nagyon tartósak.
(utolsó voltam)
13/14 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen gondom,mert a kisfiamat nem érdeklik az ilyenek.A kedvence a nagy piros busz,a favonat (párom asztalos ő csinálta),bébitaxi,meg az autók.Őt nem hozza lázba.1x kapott egy interaktív cicát sírt tőle fél órán keresztül.Azért nem veszem meg,hogy ott porosodjon.Őt nem érdekli.
14/14 anonim válasza:
Talán azért a "mánia" mert az ember szeretne jó minőségű játékot a gyerekének! Bemész a kínaiba és 2000 Ft alatt szinte ott sincs játék, a minőségről meg ne is beszéljünk! A mi sütifalónk és a tanuló kutyánk is már a 3. gyereket szolgálják! Most akkor miért nem érte meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!