Mi ez a száraz, piros folt a babámon, megnéznétek? Fotó lent! 4 hónapos
Övsömör?? Az tuti nem! Ahhoz előbb bárányhimlősnek kellene lennie, ekkora babánál, neeeem!
Szerintem semmi komoly, ne aggódj! Én sudocremet kennék rá, az egy kész csodaszer.
Szia!
Jó volna tudni,hogy szopizik-e a baba,vagy tápszeres. Hozzátáplálsz-e? Nem-e használtál új mosóport,öblítőt?
Akkor talán közelebb kerülünk:))
Mindig Babéval fürdetünk, mosunk hajat és testápolózunk, ez nem változott. Persil sensitive-vel mosok, fehér Coccolinoval öblítek, ez sem változott.
Viszont most hogy végiggondolom...nem kaptunk Axxo popsitörlőt és Pamperst használtunk....de akkor a popsiján kellett volna kijönnie a foltnak, nem?
Popsira Sudocrem-et használunk, megpróbálom bekenni azzal, de megmutatom az orvosnak, ha hétvégén nem lesz javulás.
Köszönöm a válaszokat!
Voltunk orvosnál, azt mondta két lehetőség van:
1. allergia
2. gomba
Írt rá egy kenőcsöt: Cutivate krém
Azt mondta, napi egyszer, ha bekenem a hétvége folyamán el kell tűnnie a kis foltnak. Akkor allegia volt.
Ha nem tűnik el, akkor gomba.
Dehát mitől lehet egy ilyen pici baba gombás?? Ezt már nem kérdeztem meg, mert belemerültünk a hozzátáplálás témába....
Na mindegy, remélem elmúlik a krémtől, de jó lenne tudni, hogy egyáltalán mi okozta azt a kis foltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!