Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet, ha egy 9 hónapos...

Mitől lehet, ha egy 9 hónapos kisbaba hiszti közben nem vesz levegőt?

Figyelt kérdés
Ha nagyon belelovalja magát a hisztibe, akkor egyszer csak nem lélegzik, az utolsó kiordított levegő után hosszú másodpercekre leáll a légzése. A feje elvörösödik, és csak ijedségre, pl. víz az arcába spriccelve indul újra a légzés. A húgom babájáról van szó, és nagyon ijesztő a jelenség. Állítólag van ilyen, de szerintem ez nem normális! Az én gyerekeim sosem csinálták ezt.
2009. máj. 8. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is hallottam, hogy van ilyen, ott is a vizet spriccelték az arcába és abbahagyta. Szerencsére ennyire az én babám még sosem hisztizett, de ha már kezdi magát hergelni, akkor ha ráfújok egy kicsit az arcára, akkor is abba szokta hagyni.
2009. máj. 8. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
4 hónapos babám csinálja,de én is ha ráfújok vesz levegöt....viszont...13 éves nagylányom 3 hónapos baba korában súlyosabban csinálta ezt,és egy 2 hónapos kórházi kezelés,szamárköhögés lett az eredménye,nagyon súlyos volt! Szerintem mondjad a tesódnak hogy mondja ezt el a dokinak!
2009. máj. 8. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is csinálja, nekem elég, ha ráfújok... :( Szerintem "csak" iszonyúan fel van háborodva, és így fejezi ki. De ha aggódsz, akkor inkább irány a doki!
2009. máj. 8. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én 4 hónapos kisfiam is csinálja. Először nagyon megijedtem, de én is ráfújok egy picit, vagy ölbe veszem gyorsan és puszilgatom... Eddig bejött
2009. máj. 9. 09:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát, addig én se aggódtam, ameddig ha ráfújt, vagy gyengéden megrázta, és megpuszilgatta, akkor abbahagyta. De múltkor már egy erősebb rázkódástól sem kezdte el a levegővételt, sem a ráfújástól, csak a víz-spricckától. És lila volt a kis arca is már, hosszú másodpercekig nem lélegzett. Én mindenképpen a dokit javasoltam neki, mert ilyen nagy babánál szerintem ez gáz, piciknél gyakrabban van ilyen szerintem.
2009. máj. 9. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!