Milyen tipusu autos ulest vegyek igy?
Szep estet!
Problemank a kovetkezo:
Fiam par napja mult 8 honapos,magatol nem ul meg fel,de szepen stabilan tartja mar magat.Kozel 10 kilos,es hosszu baba.A problema ebbol is adodik,kilog a laba a babahordozobol,es mivel menetiranynak hattal kell meg bekotnom,iszonyat kenyelmetlen neki,mert nem tudja kinyujtani a labat rendesen.Nagyon sokat autozunk,mert a nagyobb teso sulija viszonylag messzebb van.
A kerdesem az volna,hogy: Milyen tipusu autos ulest vegyek igy?Mert mar folyamatos a siras ha autoba kell ulnie,pedig eddig imadta.
Koszonom a linket.Amit most neztem ki neki az ez az ules:
Errol jokat olvastam nagyon,vagyis a ROMER termekekrol.
Szia! Én már csak az ülésekkel kapcsolatban írnék.
Jó márka mindekettő - a Maxi Cosi és a Römer is - , amit néztél. Én mégis ajánlanék Neked egy harmadikat.
Lehet, hogy úgy gondolod, hogy mindenki a saját lovát dicséri, de ami nekünk van, szerintem annyiból jobb, hogy tartja/jobban védi a gyerek fejét is.
Kényelmes, dönthető, nagyon szuper ülés!
Kicsit utána neztem es el vagyok szomorodva.Az en autom ezer eves csatalo es nincs isofix kiepitese,ez az ules pedig isofixes.
A masik gond pedig,hogy ebben az orszagban ezt a markat nem aruljak.. :(
Pedig nagyon-nagyon tetszik.
Ugyhogy marad a ket marka amit belinkeltem tegnap,es meg kineztem egy harmadikat is:
Vajon melyiket a harom kozul?
Nem isofixes az ülés, nekünk sem olyan a kocsink.
Vagyis biztos van isofixes változata is, de mi nem olyat vettünk.
No mindegy, hisz úgysem lehet kapni nálatok.
Csak ennyit akartam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!