Ha már tartja a fejét a baba, ültethetem a graco tuor delux babakocsiban az első fokozatban?
Figyelt kérdés
Akinek ilyen van, attól kérek információt
4,5 hónapos vagyis ültetni még nem akarom. De nem tudom mikortól lehetne vele úgy menni, hogy nem csak fekszik
2009. máj. 8. 13:08
1/2 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, de én kb. hat hós korától tettem az első fokozatba, addig feküdt. De szerintem nagy baja nem lesz tőle ha feljebb emeled, max. utána már nem tudod majd fekve vinni mert elkezd reklamálni érte. Nálunk legalábbis így történt...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Azért kérdeztem, mert kb 1-2 hete egy idő után egyfolytában üvölt a babakocsiban. Nem tudom mi baja, eddig 2-3 órákat is sétálhattunk.Aludt mint a bunda. Ezért gondoltam erre a megoldásra. De akkor nem tudom mi lesz:))
2009. máj. 9. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!