Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teás kérdés. Ihat vagy nem?

Teás kérdés. Ihat vagy nem?

Figyelt kérdés
2hós tápszeres babámnak adhatok kamilla teát?Mert itt több válaszban olvasom hogy nem ihat mert hosszú távon gyógyszernek minősül,de van aki meg azt ad neki.Most akkor lehet vagy nem?A sima vízet nem igazán akarja elfogadni.Ezért szívesen adnék neki kamilla teát,szorulásos is.Nem lesz baj belőle ha minden etetés elött kínálom vele,vagy etetések közben?Az ánizs tea mire jó?Adhatok neki olyat amit a DM-ben lehet kapni,ánizs+kömény?A kömény hasfájást okozhat?Hány hónapos korig?
2009. máj. 8. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ihat, de én sem adtam rendszeresen, mert hashajtó hatása is van (én csak hashajtásra használom a kislányomnál).

Az ánizs és az édeskömény tea is jó hasfájásra, de vannak babák, akiknél ez okoz hasfájást.

Én 2 hetes kora óta dm-babylove-os édesköményteát adok a kislányomnak, üresen, ízesítés nélkül, és csak annyit van benne a filter, amíg ráöntöm a forró vizet, ennyi idő alatt inkább csak megízesíti a vizet, és így issza mindig. Neki sose volt semmi baja tőle, a védőnő is azt mondta, ihatja állandóan, vannak persze babák, akiknek hasfájást okoz, próbáld ki, sztm a te babádnak sem lesz semmi baja tőle.

Hetente 1x 2x mecsek baby teát kap.

Tápszeres babákat kell itatni, úgyhogy nyugodtan kínáld teával, nem árt nekik.

7 hós kislány anyukája

2009. máj. 8. 12:12
 2/2 anonim ***** válasza:
szia, próbáld ki a babamosoly, vagy a mecsek baba teát. Mi ezeket isszuk a kezdetektől! Ha nem megy a kaki adj neki gripe watert vagy glicerines kúpot. Nálunk is ez volt a helyzet ennyi idősen. Most 5hós a kisfiam, a kamilla tea nekünk nem vált be, meg nem is akartam azzal tömni. Én kb 3naponta adtam neki kúpot ha nem volt kaki. Ezígy ment kb másfél hétig utána szépen beált. Nézd meg a tápszer vastartalmát is, ha magas (6körüli) akkor attól is nehezen megy a kaki. Mi ezért váltottunk milupára bebáról mert az előbbiben csak 3 körüli a vas érték.
2009. máj. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!