Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babáknak is folyton jár a...

Más babáknak is folyton jár a lába?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kisfiam és fekvő helyzetben meg nem áll a lába, mintha folyton szaladna. Nem tudom, hogy ez normális-e?
2009. máj. 8. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, normális. az én kislányom mikor ilyen idős volt, mindig nevetséget váltott ki az emberekből, mert ha valaki felemelte, már pörgött is a lába :)
2009. máj. 8. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

:) Igen normális:)

Az én fiamnak is mindig jár, 6 hónapos.

2009. máj. 8. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális:D

Az én kislányomnak szintén...

6 hós

2009. máj. 8. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyémnek annyira járt a lába, hogy 8,5 hónaposa elindult egyedül. Azóta már fut, most 10 hónapos.Kis sajtkukacok:)
2009. máj. 8. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
igen az én fiam is ezt csinálta. folyamatosan "biciklizett". amikor hason van akkor is rúg folyamatosan valamelyik lábával, van mikro egyszerre a kettővel:-)
2009. máj. 8. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze!!! Jó kis eleven baba lesz, majd futhatsz utána :-). Az én kisfiamnak is mindig annyira járt, hogy csak kacagtuk. Egy 100 méteres síkfutást megnyert volna a világbajnokságon :-))) Aztán 9,5 hónaposan elindult, azóta annyira nem kacagok, mert egész nap reggeltől-estig futnom kell utána...
2009. máj. 8. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok,

az én kislányom 9 hónaposan elidult! arról nem beszélve, hogy az orvos is csak állva tudta megvizsgálni 6 hónapos kora óta, mert nem maradt fekve, vagy ülve, ő a hasán soha nem maradt meg

2009. máj. 8. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én kis lurkóm 2 hós kora óta meg sem áll:)
2009. máj. 8. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Apa azt mondta,h generátort köt rá,és azzal világítunk majd...szval teljesen normális,ne aggódj.
2009. máj. 8. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!