Minden fiús anyuka egy más á. Fajhoz tartozik?
Mindenkinek problémája van anyóssal?
Figyelt kérdés
Annyiszor olvasom itt, hogy anyós így, anyós úgy, anyós ezt csinálta, anyós azt csinálta.....
Azon gondolkodtam, hogy én, mint fiús anyuka, akkor már le is mondhatok arról, hogy majd anno egyszer unokázhassak? Engem is fúrni fog a leendő menyem?
2009. máj. 8. 11:14
1/9 anonim válasza:
Ez attól függ hogyan viszonyulsz a fiad új családjához, értem ez alatt a menyed és az unokád. Ha nem szólsz bele a dolgaikba akkor biztos szeretni fognak téged:)
2009. máj. 8. 11:17
2/9 anonim válasza:
Nekem nincs gondom az anyossal imádom öt és ö is a lányommal és kisfiammal együtt:))
3/9 anonim válasza:
Én sem vagyok jóban az anyósommal, és ráadásul fiús anyuka vagyok. De előttem itt a példa keresztanyukám, akinek szintén fia van, és nagyon jó anyós. Úgyhogy ne aggódj, mi jó anyósok leszünk, csak nem szabad beleszólni az életükbe, mert az ront el mindent. Hagy tanuljanak a saját kárukon, és ha majd segitségre van szükségük, szólnak. És nem szabad a fejükre nőni. Azért kiváncsi leszek én is, hogy milyen anyós leszek, de még addig van egy pár évem, kisfiam most 6 hónapos. :-)) Nyugi!!
4/9 anonim válasza:
ez szerintem nagyban a fiú-anyós kapcsolattól függ. az én anyósom világ életében nem igen foglalkozott a fiával (férjemmel), ebből egyenesen aránylik, hogy az unokáira sem fordít sok energiát. én remélem nem ilyen leszek, bár ha a fiam hazaállítana 18 évesen egy jóval idősebb 3 gyerekes anyával, azt hiszem, az nem tetszene........
2009. máj. 8. 11:50
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem semmi problémám nincs anyóssal. Nagyon sokat segít nekünk mindenben. Anyagilag is, és máshogy is, és ezek mellett sem szól bele az életünkbe.
Szeretnék én is ilyen lenni.
2009. máj. 8. 11:57
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez inkább attól függ, hogy milyen a természeted, aki normális, az kijön az anyósával, menyével, akárkivel, persze, ha a másik fél is úgy viszonyul hozzá.
Nekem is kisfiam van, az anyósom nem nagyon foglalkozik se velünk, se a gyerkőccel.. ez van, én már kezdem így megszokni. Nem mondom, hogy rosszat csinál nekünk vagy keresztbe tesz, egyszerűen csak felénk se néz, ha mi nem jelentkezünk nála.
2009. máj. 8. 12:48
7/9 anonim válasza:
Ez elsősorban rajtad múlik. Ha valóságos szeretettel (és nem álszeretettel) fordulsz a menyedhez, megpróbálod őt olyannak elfogadni, amilyen, valamint nem akarsz beleszólni a fiad és a menyed dolgaiba, és nem akarsz rájuk akaszkodni, akkor szerintem nem lesz semmi gond. Mindenki ilyen anyósról álmodna. Csak sajnos előre nem tudja az ember, hogy milyen lesz majd akkor, amikor az egy szem fiacskája nem vele osztja meg minden örömét-búját. Nekem sem lesz könnyű, mert most még "szerelmes" vagyok a csodálatos kisfiamba.
Egy 13 hónapos kisfiú anyukája
2009. máj. 8. 13:01
8/9 anonim válasza:
Én imádom az anyósomat! Nagyon sokat segít, nem szól bele semmibe és imádja a kisfiamat. Kell ennél több? :-)
2009. máj. 8. 13:54
9/9 anonim válasza:
én is fiús anyuka vagyok, de remélem, a mostani tapasztalataim alapján majd tudni fogom késobb, hol a helyem. Mi elvagyunk az anyossal, de nagyon orulok, hogy kulon lakunk és semmiképpen nem fuggunk toluk. sokáig viselkedett úgy, mintha ki akarta volna sajátítani a fiamat- még a kezembol is kivette, ha hozzám akart jonni, sot mondta is hogy én látom eleget, adjam neki, mindig mindent o akart csinálni, mikor itt voltak. tudom, hogy orul neki és szereti, de nekem rosszul esett - és tudta is - hogy olyankor hozzá sem nyúlhattam a gyerekhez. nem túlzok. meg ugye a hozzátáplálási meg nem értések, meg a konyvbol nevelt gyerek példája... szoval nekunk itt volt egy kis torés, most probáljuk foltozni a kapcsolatunkat, de valami megváltozott. ettol fuggetlenul jo és segítokész, csak inkább nem szoktam tole segítséget kérni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!