Vennétek használt textilpelust újszülöttnek?
Nekem 10 darab használt textilpelenka volt az induló adag. 90 fokon mosva, vasalva, egy sem foltos, szépek, mint az újak. A Müllerben vettem egy 3 darabos, szép mintás csomagot újonnan; orvoshoz, tanácsadásra viszont azt viszem.
Nagyon bukós a kisfiam, igazából 20 is jó lett volna, de inkább gyakran mostam. No de én 38 ezer ft gyedből gazdálkodok, tehát ha tehettem volna, én is újakat veszek.
Én 20-at vettem és az elején kellett is annyi. 5db az semmi. (kádba, pelenkázóra, feje alá, büfiztetéshez és akkor még jó ha van egy váltás is)
Ha meg tudod nézni őket, akkor talán.
Nekem újonnan sikerült vennem vaterán 200 Ft-ért, nem tudom, hogy még árul-e az az eladó
Köszönöm a sok választ!
Hát igen, én is 20db-ra gondoltam de a minimum 15db az is eleinte 2-3 hétig aztán még úgyis vennem kéne hozzá mert annak sincs értelme, hogy naponta mosok. Akkor nem jövök ki olcsóbban mintha vennék többet és inkább csak 3 naponta mosnék. A vaterán most a legolcsóbb ami új, 240Ft és ugye ehhez még jönne a posta ami szerintem 15db-nál már 810Ft. Szóval a 15db 4410Ft-ra jönne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!