Nem tudom letölteni az Anya taníts engem című könyvet! Honnan szerezhetném meg?
Figyelt kérdés
Áttudja küldeni valaki letöltve? Vagy így nem lehet?2009. máj. 8. 08:22
1/12 anonim válasza:
2 napja probalom, nekem sem sikerult. egy helyet talaltam, ahonnan le lehetne (manofalvan mar nincs fent), de szerintem hibas a fajl, mert sehogy sem tudom megnyitni.
ha valaki megtenne, hogy atkuldi e-mailben, nagyon megkoszonnem!!!
kovmag@gmail.com
2/12 anonim válasza:
Én is próbáltam több helyről is letölteni. Vagy én vagyok béna (ami megeshet :DD) vagy tényleg nem lehet megnyitni. Ha valakinek megvan, én is megköszönném, ha elküldené!
4/12 anonim válasza:
sziasztok:)
én is kérném szépen!!!!!
5/12 anonim válasza:
nekem is ugyanaz a problemam, letolteni letudom, de az acrobat kiirja, h serult a file es nem nyitja meg
kerem szepen en is
szemdoki@yahoo.com
koszonom szepen
6/12 anonim válasza:
Én tegnap töltöttem le, de hogy honnan, arra már nem emlékszem. A Googleban kerestem rá, aztán nagy nehezen lejött! Szerintem tök jó! Ha valakinek kell, én is átküldöm szívesen.
7/12 anonim válasza:
legyszives kuldd at a szemdoki@yahoo.com cimre.koszi
8/12 anonim válasza:
Én a könyvesboltban vettem meg, mondjuk ez drágább megoldás.:)
9/12 anonim válasza:
Nekem megvan, aki ide kiírta, annak megpróbálom ma elküldeni!
10/12 anonim válasza:
sziasztok!
valaki megtenné hogy nekem is elküldi
mmariann24@gmail.com
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!