Szerintetek ezek milyen ajándékok egy 1éves fiúnak?
Mikulás, karácsony és szülinap egyben:
Szőnyeg (amin majd tud autózni, van rajta, út, fák, hidak...)
Nagy dömper
tricikli
Játék fűrész,
2nagy autó
fa mesekönyek
szerintetek ezek jü ajándékok lesznek?
Szia!
Tökéletes:))Az én fiam is első szülinapra is nagy dömpert kapott amibe még én is bele férek meg el is bír:D
Én atriciklit még korainak tartom bár ha te tologatod az ok de nekem soha nem tetszettek.Van a szomszéd kisfiúnak is nem nagyon ült meg benne most meg előbb hajtja a pótkerekes biciklit mint a sztszedett triciklit,de persze sokaknak bevállt.
Én inkább baytaxit vennék neki(olyan mint a kismotor csak 4 kereke van kisebb és imádta az 1 évesem mert már tudta hajtani)
Fiam ezeket kapta ha esetleg érdekel:babytaxi,dömper,100db-os labda (mai napig kedvenc)hinta(persze ő nyári baba)fürdő játékok,autó,játék fűnyíró,mesekönyv,pici csúszda
Nagyon jó ajándékok, egyedül a tricikli az amivel szerintem akár egy évet is várhattok. Még nem elég okosak hozzá, hogy hajtani tudják a pedálját. Helyette lehetne esetleg műanyag kismotort. Az én kisfiam amikor 1 éves volt, nagyon szeretett golyóvezetővel játszani. Ilyesmivel:
De nagy sláger a hintaló is.
Sziasztok:)
köszönöm a válaszokat, hintalovunk van már!
Apa már készül a nagy csúszdával a kertbe:)
A triciklire az van írva hogy 10hós kortól.Én is babataxit szerettem volna, de a házunk tele küszöbbel, és kicsi is hogy itt rohangáljon:( Az utak pedig borzalmasak...
Ezek min tökéletes ajándékok!
Az én fiam is első szülinapjára nagy dömpert kapott és most 1,5 éves de imádja tologatni,gurítani vagy hogyha húzzuk benne(van rá egy hosszú madzag kötve)
Én a triciklit nem tartom korainak!Mi 10 hósan vettünk a fiúnknak akkor már rég tudott stabilan ülni!Kiesésgátlós,lábtartós így teljesen biztonságos!Ezeket késsőbb le lehet szerelni!Azóta szinte csak azzal járunk vásárolni,sétálni!Szóval sztem nem rosz választás!nekünk legalábbis nagyon ki van használva!
A bébitaxit is imádta de tényleg ha vannak küszöbök a lakásba akkor nem olyan jó!Akkor helyette lehet kismotor kintre utcára,udvarra csak arra figyelj,hogy a legkissebb méretet vegyétek amiről leér a lába és biztonsággal tudja hajtani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!