Ugye gazdaságosabb a textil pelenka?
Egyértelműen nem. Egyszer vettem a fáradtságot, és kiszámoltam, de most már nem tudnám neked számszerűsíteni. De az tuti, hogy mire megveszed a méregdrága textilpelenkát, meg azt mosod, vasalod stb, jóval drágábbra jön ki, mint az eldobhatós.
És nem utolsó sorban a babának sem olyan kényelmes.
Azt még számitsd hozzá, hogy a textil pelust vasalni kell. Párra lesz időd, de amint a babád nagyobb lesz, értelmesedik mindenérdekli majd, nem lesz időd csak az éppen szükséges holmikat rendbe tenni.
A Tesco-ban vagy a Lidl-ben a legolcsóbb a pelus. Amikor akció van, ha teheted egy számmal nagyobban vásárolj be, mint amekkorá használsz.
Számold ki, kb mennyi kell egy napra,hétre,hónapra.
Az elején nekünk 8-10 db is elment, volt, hogy épp tisztába tettem a kakitól, már be is pisilt, stb.
Jelenleg 14 hónapos a tesco 5-öst használjuk. Van, hogy fürdésig csak 4-es használok, de az is előfordult, hogy elment a 8 is.
Kellemes babázást
Nem feltétlenül.
Csak környezetbarát. Igaz a mosása viszont sok vizet igényel. Fehérítése meg ugyancsak egy pofon a környezetnek.
És napi min. 1 óra alvással kevesebbet engedhetsz meg magadnak textilpelus mellett.
Én csak most találtam rá, nem tudok véleményt mondani, de én elgondolkodtam rajta, hogy nem kéne a sok eldobhatóval szennyezni a környezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!