Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor és hogy szokott le a...

Mikor és hogy szokott le a babátok a játszócumiról?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én picikém 2 hónapos korától dobta el a cumit, mivel megtalálta a hüvelykujját :(
2009. máj. 7. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mennyi idős és mennyit cumizik? Csak kíváncsiságból kérdezem, tanácsot nem tudok adni, mert az én 2 éves lányom is cumizik még. Igaz, csak alváshoz használja, ha elalszik kiveszem a szájából, de éjszaka vagy hajnalban visszakéri. A télen amikor náthás volt 3 napig nem kellett neki és én már reménykedtem, de utána megint kérte. Elvenni nem akarom, várok még hátha magától leszokik.
2009. máj. 7. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam nem volt nagy cumizós, inkább nyugtatásra kellett neki. Mikor kibújt az első két foga többet nem fogadta el a cumit.
2009. máj. 7. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2 évesen bedoptuk a tóba. Utána csak kicsit kereste de én meg magyarázkodtam de hozzá teszem jó természetü kisgyerek nem hisztis.
2009. máj. 7. 20:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Én még most hezitálok, hogy adjak-e neki cumit, mert anyatejes baba, de rettentő nagy a szopásigénye, szinte 24 órából 20-at cicin akar lenni, és már nehezen birom. 10 percet eszik, utána meg játszik, de ha kiveszem a cicit a szájából, akkor sír. Azért gondoltam, hogy ha jóllakott,akkor adok neki cumit, azzal elaludna, de hezitálok, mert nem szeretném, ha "cumival a szájában menne érettségizni" :)
2009. máj. 7. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én egyik "babám" 7 évesen, a másik 4.5éves-még mindig azzal alszik...
2009. máj. 9. 15:04
 7/7 A kérdező kommentje:

a babám eldöntötte a dolgot :)) nem tud mit kezdeni a cumival, a cici után nem érti mit kéne vele csinálni, és egy idő után beidegesedik tőle, hogy hiába szívja, nem jön a tej :D szóval nem kell neki

köszönöm a válaszokat!

2009. máj. 10. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!