Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden babának az izgatja a...

Minden babának az izgatja a fantáziáját amit nem szabad?

Figyelt kérdés
Kisfiam egyfolytában oda mászik, ahová nem kéne. Kedvence a kandalló. Igaz, hogy már nem fűtűnk, de szokja meg hogy nem tapogatjuk. Ha elveszem vagy visszamászik, vagy megtámadja a cipőket, vagy az ajtót csapkodja addig, amíg rá nem huzza a kicsi kezére.
2009. máj. 7. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen.Így fedezik fel a világot.Egyszer csak kinövik majd és akkor majd más fogja őket érdekelni ami miatt szintén idegeskedni fogunk.
2009. máj. 7. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,kislányom is ugyanilyen,mindig megtalálja a veszélyes dolgokat.
2009. máj. 7. 15:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Még csak 1 hete mászik, de tegnap már visszsírtam azt az időt, amikor még nem tudott helyet változtatni.
2009. máj. 7. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezzel mi is így vagyunk. Én már azt sírom vissza amikor csak mászott! Most már szalad!
2009. máj. 7. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen időszak lesz :)

Én már pisilni sem tudok elmenni, csak ha nyitvahagyom az ajtót...

Nálunk a mosogatógép, a kutyaszaros babakocsikerék, a koszos cípő, porzívőcső, újságpapír a sláger.

2009. máj. 7. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
:) Ez általános probléma... a babák ösztönösen tudják mit nem szabad. A fiam is kúszik mint a gyík, bejárja a szobát. Neki az állólámpa vezetéke izgatja a fantáziáját, ha rászólók még jobban elkezd teperni, hátha hamarabb ér oda és vigyorog közben, tehát tudja, hogy nem szabad. Már egyszer majdnem magára rántotta, pedig én alig bírom arrébb tenni fél kézzel. De ő is szívesen játszana a billentyűzettel, távirányítóval, papírral. Meg persze a kutyánk sem győz menekülni előle. Az ember mindig azt várja, hogy majd később jobb lesz, de ezek az okos kis törpék úgyis kitalálnak valamit amitől fájhat az anyukájuk feje! :)
2009. máj. 7. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet. Kisfiam 11 hós, és mióta helyet tud változtatni, azóta "rosszalkodik". Az aktuális kedvenc a konvektor, aminek kinyitja az ajtaját és a hőszabályozó gombot tekergeti. Sláger még a dvd-s polc, a tokokat leveszi, kinyitja őket, ügyesen kiveszi a lemezeket, amik aztán repülnek szerteszét. A távirányítót és a mobiltelefont is dugdosni kell előle, mert azokat is előszeretettel hajigálja! :) De amúgy nagyon cuki!!!
2009. máj. 7. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!