Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hetes korában vittétek/vi...

Hány hetes korában vittétek/vinnétek ki a kisbabát?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
1 hetesen jöttünk haza, 2 hetesen kezdtük a levegőzést az erkélyen 5-10-15-20-30 percet és így kb. 3 hetes volt, mire lementünk az utcára sétálni fél órát. Augusztus végén szültem, de nekem azt mondta a védőnő tartsuk magunkat a fokozatossághoz, én így tettem. Lehet, hogy sok babának semmi baja, ha egyből hirtelen kiviszik, de szerintem jobb félni mint megijedni. :) Én a második babám sem fogom nagyon hamar sokáig levegőre vinni.
2009. máj. 7. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
július végi baba védőnői javaslatra 1,5hetesen egyből akár órákra is .
2009. máj. 7. 13:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Decemberi babám van, 1 hetesen kiraktam az erkélyre 5 percre, másnap 10 percre, harmadnap 15 percre, stb. 2 hetesen már le is mentünk az utcára.
2009. máj. 7. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
előbb volt gyerek mint ház :)
2009. máj. 8. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!