Miket eszik kb 10 hós babátok vacsira?
Figyelt kérdés
Eddig vaníliás milupa HA pépet kapott - és kap is, de mintha csökkenne a lelkesedése...2009. máj. 7. 12:56
1/4 anonim válasza:
Én szoktam váltogatni a tejpépeket, mert megunhatja. Van hogy banánosat kap, van hogy sztacsisat vagy gyümölcsöset. De egy ismerősömnek egyáltalán nem fogadta már el, viszont a sonkás kenyér bejött neki, így ő azt kap:) 10 hónapos kisfiú anyukája
2/4 anonim válasza:
Utolsó evésre (este 9 fél -10 körül) tápszert, előtte este 7 körül tejpépet szoktam adni neki gyümivel.
Tejpépből vettem már neki Babylove grizeset, kekszeset, Rossman grízeset, Hipp grizeset, Milupa vaníliásat, Humana grizeset egyikkel se volt gond, mindegyiket szereti. Kb fele tejpép, fele gyümölcs arányban adom neki.
3/4 anonim válasza:
vacsi az tápszer 8kor, előtte 5kor tejép, abból bármelyik jöhet
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jó ötletek, csakhogy mivel HA-t kap így nem nagyon tudom válogatni, mert hypoallergénből nincs csak 1-2 fajta :( és még 1 éves koráig csak azt kaphat (mivel van a családban étel allergiás...).
2009. máj. 8. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!