Milyen a Penny-s pelenka? A popsitörlője jó, azt használom, de a pelenka milyen?
Figyelt kérdés
Eddig csak libero pelust használtam, valamelyik nap nézegettem a Penny-set, amikor vettem a popsitörlőt. Jó lehet egy 15 hós kislánynak? Nem folyik ki éjjel, ha 12 órát alszik? Milyen fajta? Hátul gumis?2009. máj. 6. 21:37
1/4 anonim válasza:
Nekünk bejött a penny-s pelus, de csak 1 éves kora után. addig mi is liberot használtunk csak :)Most már van, hogy tescosat is veszünk, az sem rossz, annak a bekapcsolóját nem szeretem.
Ja, és bőven végig aludtunk már éjszaka 1 évesen
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi. Akkor lehet egy próbát teszek. :)
2009. máj. 6. 21:46
3/4 anonim válasza:
Hát én nem is tudom a kisfiamnak kipatogott töle a popsija sajnos!Azóta is csak Liberot használunk!
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor mégis hanyagolom. Az én lányomnak a pempers nem jó, de akkor tuti ez se lenne. Köszi.
Ma vettem liberot ismét, maradok hű.
2009. máj. 7. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!