Van valakinek ilyen szőnyege? Érdemes ilyet vagy egyáltalán játszószőnyeget venni? Most 2 hónapos a babóm.
Figyelt kérdés
Http://www.C-sale.Hu/index.Php?Akt_menu=30&kk_id=830&t_id=7638&start=0&limit=9&muv=reszletek2009. máj. 6. 20:34
1/10 A kérdező kommentje:
Http://www.C-sale.Hu/index.Php?Akt_menu=30&kk_id=830&t_id=76
38&start=0&limit=9&muv=reszletek
2009. máj. 6. 20:35
3/10 anonim válasza:
Szió!
Másold be még egyszer a linket, sehogy se tudtam megnyitni:(
4/10 anonim válasza:
bár nem tudtam megnyitni, de nekünk van játszószőnyegünk, és nagyon szereti. Gondold el, folyton háton, hason fekszik, a plafon egy idő után unalmas. A kisfiam most 5 hónaposan is használja, most már fogdozza rajta a plüssöket, ütögeti, és közben beszélget. Szerintem nagyon jó találmány a játszószőnyeg!
6/10 anonim válasza:
3. vagyok. Nagyon aranyos, vedd meg bátran. ha már megunta ami csüng rajta, cseréld ki másikra. én is váltogatom rajta mindig a játékokat.
7/10 anonim válasza:
ha jól értelmeztem a linket akkor a fisher price-os játszószőnyeget nézted ki? Nekünk is van bár nem ilyen bazi drága. Mi az auchanban vettük, nagyon színes mozglmas az alja és mindenféle játékot lehet rá felakasztani, a fiam 5hós imádja, kb 2hónapja vettük neki.
8/10 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó találmány a játszószőnyeg, de ha már ennyit költenél rá, van olyan, amit sokkal tovább ki tud használni.
9/10 anonim válasza:
én minden olyat meg vennék ha tehetném ami gyönyörü nekem is a lelkemnek és hassznos a babámnak
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem tudom miért nem sikerült a linket normálisan be másolnom:(
2009. máj. 7. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!