Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Holnaptól lesz vmi akciós...

Holnaptól lesz vmi akciós pelenka és törlőkendő a Tescoban?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"de nálunk ez úgy működik, hogy:

1 pelenka kell

2 melyik jó a gyereknek?

3 pont akciós! Szerencse! Éppen nem akciós? Így jártunk, a gyereknek akkor is megveszem, mert ez a jó!"

Ahol az emberi dolgok fontosabbak ott ez van rendjén...

" Nálunk meg így működik:

1:pelenka kell a gyereknek

2.mivel nem érzékeny a bőre,akciós-e valahol

3.nem akciós-pech,akkor veszünk "drágán".

Szerintem ez tök logikus."

Ahol meg a pénz van előtérbe helyezve ott meg ez van rendben.

A két tábor jól megfér egymás mellett. Én az előbbihez tartozom. A gyerek tekintetében nem az akcióst, hanem a neki jót keresem. De nem ítélem el az anyagiasokat sem. Ők így gondolják és kész.

Mi a baleset után mi azt kérdezzük a barátunktól megsérültél-e?

Ők meg azt, hogy mekkora lett a kár a kocsiban?

2011. nov. 5. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:

De bírom, mikor valaki elkezd okoskodni, és még le is vezeti az elméletét... Áááááááááááááááááááá

Jó, hogy ennyi időd van.

Pedig csak egy kérdésre kellett volna válaszolni!!!

Erre:

"Holnaptól lesz vmi akciós pelenka és törlőkendő a Tescoban?"

Baj van a szövegértéseddel?

A kérdésre kell válaszolni, nem okoskodni!

2011. nov. 5. 22:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,és az eszmefuttatásokat!Szerintem nem kell(ene) egy pofonegyszerű kérdésbe belekötni,és bolhából elefántot csinálni,nem ér meg ennyit az egész,legalábbis nekem nem..Lényeg a lényeg-végül is voltunk a Tescoban,és akciós Huggies pelenkát vettünk,3000-ért.A törlővel meg úgy jártunk,h ki volt írva h 300 ft a Libero,a pénztárnál meg kiderült h 500,így visszavittük,és helyette Gaga-t vettünk,én ezzel nagyon meg voltam elégedve.Azt hiszem,hogy én az általatok felvázolt két tábor közül vhol mindkettőbe beletartozok:éjszakára ragaszkodunk a Liberohoz,mivel ez az egyetlen,ami az éjjeli pisimennyiséget felfogja,így azt megvesszük,bármilyen drága is.Nappalra viszont ez a pelenka nem megfelelő,mert azonnal kifolyik a kaka,mivel kicsi a pereme.Nappalra leginkább a Huggies vált be,és emellett ennek a legjobb az ár érték aránya is,a leggyakrabban ezt veszünk.De ha pl. akciós lett volna a Tescos pelenka,akkor azt vettük volna,mint írtam,ikreim vannak,temérdek pelenka fogy,és vmilyen szinten-nem a minőség rovására-spórolunk.

Törlőkendőből a márka teljesen mindegy,de itt is ragaszkodunk azért a minőséghez,mivel ha sz.rt veszek,akkor abból 15 db-ot elhasználok pelenkázáskor,ha jót,akkor meg 3-at,így árban ugyanúgy jövök ki,ha nem rosszabbul.

Úgy látom,az elmúlt 1 év alatt mit sem változott az idejáró anyukák habitusa..Kötekedő válaszoló,gőzöd nem volt róla,hogyan és miként gondolkodunk és választunk pelenkát,de szívből remélem,hogy megkönnyebbült a lelked,amikor beszóltál,majd elmesélted a te egyedüli,szent és sérthetetlen álláspontodat.

2011. nov. 5. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!