Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen színű legyen a babaszoba?

Milyen színű legyen a babaszoba?

Figyelt kérdés
Tűzpiros padlószőnyeghez milyen színű falat festetnétek? Kislány szobája lesz. Tudom nem teljesen ide illik a kérdésem, de köszi, ha válaszoltok! :-)
2009. máj. 6. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem valami vaníliásat...sárga árnyalatokban gondolkodj.egyszínű a szőnyeg?mert ha van benne valamilyen szín,esetleg arra is lehet egy falat festeni.de mindenképpen világosat ajánlok,mert az optikailag nagyítja a helységet
2009. máj. 6. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

fehér?

krémszínű vagy nagyon halvány bézs színű esetleg?

2009. máj. 6. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk az egyszínű nem jött be. Le kellett cserélni nagy állatfigurásra - fiam imádja, tátott szájjal rácsodálkozik még a mai napig is az állatkákra. Kb. 30 cm-esek a figurák-igazi babaszoba lett így.
2009. máj. 6. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!én biztos hogy fehérre festeném és tennék ki dekorokat.Nálunk Micimackós van, de azon kívül tennék ki lepkéket virágokat. Lehet venni szivacsból is meg fából is:)
2009. máj. 6. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:

A bútorok megvannak már?Csak,hogy azokkal is harmonizáljon egy picikét:)Mit szólnátok hozzá,ha zöld lenne a fal.Tudom,hogy kislánynak lesz és a zöld inkább fiús szín,de már maga a piros szőnyeg annyira kihívó,hogy egy pink-lila kombináció bármennyire is merész elképzeléseim vannak,egy babának talán még nem:D

Így vetődött fel a piros komplementer színe a zöld.Nem méreg,mondjuk egy kicsit világosabb,esetleg almazöld:DVagy mondjuk lehetne átmenetes is a falacska,az alsó része sötétebb zöld,majd egy választó csík és azután almazöld:)A falra pedig mondjuk kis almát kukaccal lehetne festeni,katica bogarakat a világos részre,azt alsó sötétre pedig pipacs virágokat.Azok gyönyörűek:)Ehhez dukálna egy krémszínű bababútor:)

2009. máj. 6. 20:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Bútor még nincs, csak a kiságy. Úgy tervezzük, hogy fehér bútorok lesznek. Most 6 hónapos a cseppség és lassan külön tennénk. A padlószőnyeg egyszínű tűzpiros. A zöld nem rossz ötlet, bár nem az én színem. A sárgán is gondolkoztunk. Vagy az már nagy színkavalkád lenne, ha a szemben lévő falak lennének egyszínűek? Holnap jön a festő. Azt mondta tud figurákat is. És az igazság az, hogy vettem hungarocelles állatkákat is. Ám így minden együtt már túl sok. Szóval szelektálni kell(ene)...
2009. máj. 6. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is piros a szőnyeg, egerek vannak rajta.A fal vajszínű és teli vam falidekorációval: virágpk pillangók madarak nap, kukac, gomba stb.Fenyő bútor.Színes függöny.
2009. máj. 6. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Dekor festék. Bricostorban, obi, praktikerben van kitéve belőle minta hogy néz ki a vele festett fal. Van piros narancs krém, kék, stb színben, antikolt hatása van tőle a falnak, olyan mintha tapéta lenne, nagyon szép, egyedi, nálunk mindenki megcsodálja, az egész szoba ha kivan festve vele is jól mutat, de csak ha 1-2 fal, akkor is vagány. Kérdezz rá a festőtől.
2009. máj. 7. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!