Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem lehet ujszülöttekene...

Miért nem lehet ujszülöttekenek johnsons, gabi vagy nivea terméket használni?

Figyelt kérdés
A védőnöm mondta hogy nem lehet.De akkor meg azt nem értem hogy miért találnak ki ilyet ujszülötteknek.Persze nem biztos hogy minden baba bőre birja,de hát ezek márkás termékek...
2009. máj. 6. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért nem ajánlja a védőnő mert sok kisbabánál bőrproblémát okoz . Nálunk a baba öblítő se jött be , pöttyös lett tőle a gyerekem , a johnsons fürdetőtől is kipattogott (a korházban kaptam a csomagban (!)) . Majd 1 éves kora után használd el .
2009. máj. 6. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én első perctől kezdve a Gabival fürdetem,és semmi baja a kis bőrének.Sztem próbáld ki,és majd kiderűl,hogy bírja-e.
2009. máj. 6. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Szinezék és nem kevés illatanyag van bennük, a védőnő félti a kicsid bőrét, ezért gyógyszertári fürdetőkrémet javasol a semlegessége miatt. Kb a johnnson és egyéb babáknak kitalált fürdetők ugy egy éves kora körül talán már nem okoznak irritációt. De te döntesz, hogy miben fürdeted, nem a védőnő.
2009. máj. 6. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel nagy hajjal született a babám, így azt is mosni kellett. Nem tudom ki próbálta már a fürdetőkrémmel hajat mosni, de szinte lehetetlen. Az első pár nap után mérgemben leszaladtam a sarki boltba, ott csak Nivea babasampon volt, nem igazán volt választásom, de nekünk nagyon jó, a mai napig azt használjuk.

Ezen felbuzdulva vettünk Johnson babafürdetőt, nagyon jó volt, végre nem kellett nyolc kéz a fürdetéshez.

Nekünk szerencsénk volt, mert semmire nem pirosodott, száradt ki a bőre. A barátnőmnek a gyerekének ugyanettől a terméktől kb. 5 perc után vörös hurkák voltak a testén.

Az illatanyagok, színezőanyagok allergizálhatnak, ezért nem ajánlják.

2009. máj. 6. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi is a Gabit használjuk kezdetektől nagyon jó ellenben a mosdókenőcs zsíros, szinte használhatatlan.
2009. máj. 6. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi még gyógyszertári fürdetőt használnk, de Nivea baba testápolót kenek a picimre kb.: 2 hós kora óta. rettentő fehér bőre van (mint a szüleinek :) ), és nagyon száraz. Baromi jót tett a bőrének, azóta a védőnő is dicséri a babám bőrét. Pelenkakiütésre is Niveát vettem neki, 2 nap alatt elmulasztotta.

2009. máj. 6. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a gyogyós fürdetőkrémet kikevered a kezeddel egy kis tálban, szép habos lesz, ugy öntöd a kádba, ugyanolyan habos, mint a habfürdő , igy máris nem zsíros és kezelhetetlen.
2009. máj. 6. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Én első pillanattól kezdve a johnsons bedtime wash aromaterápiás fördetővel fürdetem, semmi baja tőle és jókat is alszik.
2009. máj. 7. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!