Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónaposan ült meg stabila...

Hány hónaposan ült meg stabilan a babátok?

Figyelt kérdés
nem arra gondolok,amikor felült,hanem amikor még csak megült..
2011. nov. 2. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8
2011. nov. 2. 22:43
 12/16 anonim ***** válasza:
a lányom sosem volt hogy csak megült volna. sosem ültettük fel. koraszülött volt. 9 hónaposan ült fel magától először kéztámasszal.
2011. nov. 2. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Az en lanyom ma felhuzta magat a pihenoszekeben, hogy megfogja a labujjat, majd mikor megint raneztem, szep egyenes hattal ult egy jo egy percig ugy, hogy nem tamasztotta semmi, aztan visszadolt. Nem tudom, ez most minek szamit. 4 es fel hos
2011. nov. 3. 01:21
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. az enyém 6hós lesz,és már 3hete rugózik.szerintem előbb fog mászni,mint megülni. a nagyobbik lányom ilyenkor már egész szépen megült,és ezért voltam kiváncsi,hogy mi az átlag..
2011. nov. 3. 16:37
 15/16 anonim ***** válasza:
8 hónaposan ült fel, előtte nem ültettük. Remélem te sem ülteted, nem szabad!
2011. nov. 3. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:

A rugozasbol hamar felulhet.

A fiam koran felult es ugy csinalta, hogy rugozni kezdett, kb egy het mulva fel is ult. Akkorakat lokott magan, hogy egyszer veletlenul hatrahuppant a fenekere, onnan pedig a karjaival teljesen ulopozba nyomta magat. Tetszett neki es rendszeresen csinalta. De o a rugozas elott mar kuszott/maszott.

2011. nov. 3. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!