Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A párom odaadta 7 hónapos...

A párom odaadta 7 hónapos babánknak azt a főzit amit tegnapelőtt főztem. Lehet tőle baja?

Figyelt kérdés
Tegnap el kellett mennünk itthonról és este elfelejtettem kidobni.Cukkini volt krumplival és husival.
2009. máj. 6. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz tőle baja.
2009. máj. 6. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem se lesz baja, az a főzi még biztos jó, ha hűtőben volt
2009. máj. 6. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ha hütőben volt!
2009. máj. 6. 13:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. máj. 6. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha jól hűt a hűtő, akkor semmi gond! De azért jót nevettem... Ezek az apukák bármire képesek! Néha az én férjem is olyanokat művel, hogy ketté áll a hajam. :)
2009. máj. 6. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
aranyosak az ilyen férjek:-) az én férjem, akárhol vagyok is, mindig felhív, hogy mit adjon neki. mielőtt elmegyek, megmondom neki, mit adjon, hol találja, mennyit adjon. mindig kikészítem az üdítőt, a babajoghurtot, vagy bármit, amit könnyen elfogad a gyerek:-) Ennek ellenére mindig felhív, hogy mit hogyan adjon neki:-) Amúgy a picurok strapabíróak, ne aggódj! Ha hűtőben volt a kaja, nem lesz tőle semmi baja! Meglepően jó a kis emésztőrendszerük egyébként:-)
2009. máj. 6. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem volt benne tej, így tuti biztos, hogy semmi baja sem volt a főzinek. :) Én is szoktam ilyen alapokat csinálni (főtt krumpli főtt alma turmixolva saját lével), és egy két napig adom neki, csak rakok hozzá mondjuk husit, vagy sárgarépát, vagy ami épp van itthon.
2009. máj. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!