Első perctől fogva a Gabi termékeit használom. Kisfiam 1hét múlva lesz 3 hós, és mindjárt elfogy az újszülött fürdető. Már vettünk neki 3 hóstól, használhatom már?
10 hónapos a fiam és mi is csak a gyógyszertárit használjuk.
És azt mondta a kozmetikusom, ha száraz a bőröm én is ezzel fürödjek, mert kiváló!
Egyébként a babafürdető habját megeszi a gyerek, a kenőcsös vizet meg nem.:)
A kislányom pont ennyi idős, és a héten már az esti fürdetőt használom, ami 3 hónapos kortól ajánlott.
Még nem vettem észre semmi változást, talán egy kicsivel jobban kell olajozni a bőrét, mert jobban szárít ez a fürdető, de nincs kiütése, sem semmi más elváltozás a bőrén.
Próbáld ki!
Az első pár használat után ki fog derülni, hogy bírja-e a bőre már.
Ezt recept nélkül is meg tudod venni!
200 helyett 400-ért.
Persze mindenkinek más a véleménye erről a dologról.Én is a Gabin "nőttem" fel,az első perctől kezdve,és itt vagyok.
Mindenki úgy csinálja,ahogy akarja.Már az újszülött fürdetőjével sem volt gondunk,nem érzékeny a bőre.
Ha kiszárítja a bőrét miért használod?
Minek olajozni? Olyan kell ami nem szárít! Sztem.
:)
Mindig is olajoztam fürdetés után a bőrét.
A védőnőm tanácsolta, és megmaradt ez a "szokás"...
De nem haszontalan szokás szerintem.
A gyógyszertári fürdető mellett is olajoztam, de biztos nem ártott meg a gyereknek, nem értem, miért kell ezért lehurrogni?
Nem billogot sütögetek a gyerek bőrére esténként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!