Mennyit esznek a babak egy-egy gyumolcsbol a hozzataplalas elejen?
Ot es fel honapos a fiam, tapszeres, nagy es eros baba (tiz kg, 73 cm, forog, aktiv, ket foga van, szepen tartja magat es szerintem hamarosan felul, mert mar felig fel tudja magat huzni onerobol, kapaszkodas nelkul). Ezeket azert irtam le, hogy a fejlettsegi szintet kb bemutassam.
Naponta otszor eszik, jo evo, rendszeres evesi idopontjai vannak, ejszaka alszik. Kb egy honapja tejpepet kap reggelire es mult heten kezdtem a hozzataplalast almaval. Ket napig keves levet kapott, majd ket napig pepesitve az almat is megkapta, de tegnap olyan jo etvaggyal ette, hogy elfogyott egy fel alma (teny, hogy ez meghamozva, kibelezve, lereszelve nem tunt nagy mennyisegnek). Baja nem volt tole, ette szepen, a hasa sem fajt, szorulasa sincs. Kb negyed oraval kesobb jelezte, hogy ez igy keves volt, megivott meg fel adag tapszert.
Tudom, hogy forditva kellene elvileg, hogy elobb a tap, azutan a gyumolcs, csak eppen nem tehetem meg vele, hogy fel adag tapot adok neki, majd 15 perc mulva a gyumolcsot, mert annyi tapot kevesel es a varakozasi idot vegigsirja.
Ez a fel alma sok, keves, vagy jo? Mennyit eszik egy ekkora baba?
Ma meg almat kap, holnap oszibarackot tervezek onmagaban ismet csak kostoltatva 1-2 napig, majd pepkent. Abbol mennyit kell adni, hogy fel adag tapot kivaltson?
A mangot magyarorszagon mennyi idos kortol ajanljak? Mert en kulfoldon elek es itt azt mondjak, hogy az alma, oszibarack mellett akar azzal is kezdhetek.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!