Másfél évesem nem hajlandó aludni napközben ez normális így?
Szia!
Babakocsiban sem alszik el? Az én 17 hónapos kislányom altatása sem mindig egyszerű feladat, van, amikor ő is csak sír, és nem tud elaludni. :( Ilyenkor kiviszem a levegőre, ott hamarabb elalszik mint bent, de ez sem mindig jön össze. :(
Köszi a használható válaszokat!Elsőnek: altasd el te vagy az anyja....gondolom te nem voltál még ilyen helyzetben mert akkor nem így osztanád az észt ilyen használhatatlan hülye beszólással!Idióta!Nincs senki a közeledben?Na akkor....
A kutyásnak meg:mióta kérdezünk kutyákról a babák témakörnél te tökkelütött!Eltévedtél egy kicsit?Van ez így,mindenkinek lehet szar napja!
neked tényleg elmentek otthonról...
de, volt hogy nem akart aludni a fiam délután de akkor tartottunk csendes pihenőt a sötét szobába és általában megunta és elaludt. vagy babakocsiba ültettem és a friss levegőn elaludt vagy autóval mentünk pár kört...
nem az észt osztottam, azt kérdezted, hogy normális-e így, én meg írtam, hogy nem normális...
basszus, tényleg kiakadtam rajtad, szerencsére kevés az ilyen tapló ezen az oldalon mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!