Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történik a kisbabámmal?! 4...

Mi történik a kisbabámmal?! 4 és fél hónapos, nagyon nyugodt kisfiú VOLT!

Figyelt kérdés
4 napja egyszerűen semmi nem jó, sír, sír,sír. Nappal aludt minden étkezés után, most egyáltalán nem akar aluni, ha beteszem a kiságyba ordít, pedig látom, hogy ájul el a fáradtságtól. Nagyon meg vagyok ijedve, hogy mi lehet a baja.
2011. okt. 31. 17:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ! Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg a foga lesz az. Ma reggel szintén sírt, bekentem neki dentinox-al, és láss csodát megnyugodott, most vissza is aludt. Bedugtam a szájába az ujjamat és mint az őrült rágcsálta, forgatta, majszolta. Lehet, hogy azért tényleg elviszem szrdán a dokihoz, mert biztos akarok lenni benne, hogy az a baja, nem akarom feleslgesen nyomni neki a nurofent...(aminek mellesleg nem is értem az adagolásást, valaki nem tudná leírni nekem érthetően?)
2011. nov. 1. 07:57
 12/15 A kérdező kommentje:
21:13-asnak: És Te nem vettél észre semmit a torokgyusziból? Mármint nem volt semmi jele, csak annyi, hogy sírt? Csak azért kérdezem, mert szegény gyerekem tegnap estére már szó szerint rekedtre sírta magát. Én menten azt hittem, hogy beteg, fájhat a torka hisz rekedt, az anyósom azzal nyugtatott, hogy a sírástól rekedt be. Reggelre viszont nem volt rekedt.
2011. nov. 1. 07:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Ja igen, amit most kezdett el csinálni pár napja: Az alsó ajkát folyamatosan rágcsálja, szívja befelé a is szájába, és "csócsálja".

Ennek eddig nem tulajdonítottam jelentőséget, azt hittem, hogy ezt csinálja minden kisbaba, de mos már kezdem azt hinni, hogy ez is a foga miatt lehet.

2011. nov. 1. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:

A másfél éves kislányommal volt olyan, hogy csak sírt, tudtam hogy nem a foga, láza sem volt, semmi. Elvittem dokihoz: középfülgyulladás.

Szóval érdemes résen lenni, de hamarosan kiismered a babád "fogfájását", és ez után már tudni fogod, hogy az-e a baja, vagy más...

2011. nov. 1. 08:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Elviszem orvoshoz holnap...biztos ami biztos.
2011. nov. 1. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!