Hogyan lehet egy babánál beállítani, hogy nappal legyen többet fent, és éjjel aludjon?
Nálunk kicsit felcserélödött a nappal az éjjellel.A babám nappal szinte egyböl elalszik amint szopizott,este azonban nem lehet öt elaltatni.
Ha lehet,minnél többen írjatok,hátha sikerülne valamit javítani a hejzetünkön.
Nekem azt tanácsolták,hogyha ilyen helyzetbe kerülnék,hogy próbáljam éreztetni a kicsivel,hogy most éjszaka van és most alszunk.Tehát,amikor este felkel,csak egy kis éjjelifényt gyújtok szopizáshoz,és csak azt teszem meg amit feltétlenül szükséges,tehát se méregetés se semmi.Pelenkázni csak akkor ha tényleg kell.Akkor is hamar végezni és visszatenni,majd eloltani az éjjeli fényt is.
Nappal meg talán egy picit többet molesztálni,bár tény hogy rengeteget alszik még egy pici baba.Illetve a kisbabák 25 órás ciklus szerint élnek,és nem 24,mint a felnőttek:)
Előző válaszadónak: Hát sztem kegyetlen dolog, ha nem alhat a baba, amikor szeretne, gondolj magadra: te is azért tennél valamit, hogy aludhass ;)
Kérdezőnek: Nem írtad, mennyi idős a babád, szerintem türelem, és ahogy fentebb írták: napközben nyüzsgés, éjjel csend; nappal fény, világos, éjjel csak pici fény legyen. Éjjel pelusozni sem feltétlen kell, csak ha bekakilt, vagy nagyon tele van. És kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!