Mit csinaltok napkozben babatokkal? Ugy ertem, hogy milyen programokat talaltok ki neki?
Szia!
Szerintem ez agy ekkora babának sok. Az én lányom most 7 hós hetente 1X v 2X megyünk a barátnőmhöz, akinek szintén babája van, a hétvége a nagyszülőké, így a maradék pár napban kell a babának a nyugi. Persze mi is voltunk Ringatón, nagyon jó volt, de azt max havonta 1 vagy inkább 2 havonta, mert elég hosszú és fárasztó a babáknak.
minden jót
Ez nagyon sok neki,szerintem az egyik héten legyen ez 1x a másikon meg az 1x.Mi babauszin voltunk 3x,de nem jött be és rossz időben is volt(alvás).Mi nem járunk kifejezetten ilyen programokra.Megyünk a nagyihoz,barátokhoz,bevásárolni,ismerkedünk a kutyával stb.Nekik még egy bevásárlás is nagyon érdekes,mindenből tanulnak.Pláne,hogy nekem folyamatosan jár szám és mindent megbeszélek vele,hogy mit miért veszünk stb.
Pont tegnap mondtam a páromnak,hogy ha majd megy már akkor menjünk néha játszóházba,hogy gyerekekkel is legyen.A kislányom 6hónapos.
ma két hos a babam, két-3 naponta tornaztatom (joga+mckenzi vagy mifele gyogytorna)(semmi baja, de elvezi), seta, beszelgetes, apa mesét olvas neki, jatszószőnyegezunk
köv hónaptól ringató és masszazs vagy torna nekunk is, illetve megnezzuk az uszast..de heti 3 nap "kozossegi" programnal nem szeretnek tobbet, inkabb 2 lesz, és itthon csinalok vele dolgokat.. melyik ringatóra fogtok jarni? (mi a dési művházba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!