Adhatok Kubu gyümölcslevet a 7,5 hós lányomnak? Vagy maradjunk a babaitaloknál?
Már nagyon sokféle zöldséget/gyömülcsöt megeszik ,eddig semmire nem volt allergiás (persze a táplálási útmutató figyelembevételével adtam neki mindent!).
Azt olvastam a Kubu összetételében, hogy fruktóz- glükózszirup van benne, és citromsav, ezeken kívül meg csak gyümölcs és C vitamin.
Szerintetek?
A vizet is megissza, de nagyon szereti a gyümileveket, 100%-os préselt almalevet szoktam neki adni, meg babaitalt, de ezek jóval drágábbak, mint a Kubu...
Szia!
Igen adhatsz a babának, nekem a gyerekorvos mondta, hogy a banánosat vegyem mikor hasmenése van. Pont ennyi idősek voltunk mi is.
Ja, és olcsóbb persze, mint a hipp vagy a kecskeméti.
Én is azt adok a kisfiamnak, de ő már 16 hónapos.
Én mindig higítom vízzel, így gazdaságosabb is, meg nem olyan sűrű.
A répással csak óvatosan, mert láttam már gyereket attól besárgulni. Vele mondjuk csak azt itatták, és nem volt szép látvány a sárga gyerek. De szerencsére van már több féle, lehet választani.
2 gyerek anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!