Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok Kubu gyümölcslevet a...

Adhatok Kubu gyümölcslevet a 7,5 hós lányomnak? Vagy maradjunk a babaitaloknál?

Figyelt kérdés

Már nagyon sokféle zöldséget/gyömülcsöt megeszik ,eddig semmire nem volt allergiás (persze a táplálási útmutató figyelembevételével adtam neki mindent!).

Azt olvastam a Kubu összetételében, hogy fruktóz- glükózszirup van benne, és citromsav, ezeken kívül meg csak gyümölcs és C vitamin.

Szerintetek?

A vizet is megissza, de nagyon szereti a gyümileveket, 100%-os préselt almalevet szoktam neki adni, meg babaitalt, de ezek jóval drágábbak, mint a Kubu...

2009. máj. 5. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen adhatsz a babának, nekem a gyerekorvos mondta, hogy a banánosat vegyem mikor hasmenése van. Pont ennyi idősek voltunk mi is.

Ja, és olcsóbb persze, mint a hipp vagy a kecskeméti.

2009. máj. 5. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is azt adok a kisfiamnak, de ő már 16 hónapos.

Én mindig higítom vízzel, így gazdaságosabb is, meg nem olyan sűrű.

A répással csak óvatosan, mert láttam már gyereket attól besárgulni. Vele mondjuk csak azt itatták, és nem volt szép látvány a sárga gyerek. De szerencsére van már több féle, lehet választani.

2 gyerek anyukája

2009. máj. 5. 13:22
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. máj. 5. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!