Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szájherpeszt elkaphat babám,...

Szájherpeszt elkaphat babám, amikor lenyalom a cumiját, vagy a cumisüvegét?

Figyelt kérdés
Stressztől jött ki..
2011. okt. 28. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Úgy írtam, hogy kiskanálba is ÖNTHET ki egy kicsit (ha pl bekevertem, lecsavartam a tetejét és rendesen tettem kiskanálba). A CSEPEGTETÉST a kézfejemre írtam.
2011. okt. 29. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Természetesen elkaphatja! Aztán vagy előjön neki vagy nem. Nekem 20 éves koromra jött ki először azóta nagyon sokszor kinoz.

Ha herpeszes vagy akkor semmiképp ne érintkezz a száddal a babádhoz, sem a cumijaihoz.

Én sem szoktam, pedig nagyon nehéz megállni. :)

2011. okt. 29. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezek szerint kutyus vagy...az nyalogatja a kicsijét meg a kicsije cuccait brrrrrr :(

A tápszer-tej hőmérséklet ellenőrzéséhez ott a csuklód. Elég érzékeny, hogy érezd, hogy meleg-e.

A cumit sem kell nyalogatni, tessék lemosni, és cumiláncot beszerezni a leesések megakadályozására.

Ilyen kicsinél még veszélyes is lehet és mivel pont, hogy kicsi a kezelése is eléggé macerás.

2011. okt. 29. 14:00
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

3 napos láz

szinte minden baba átesik rajta

és vajon tudjátok e melyik vírus okozza ?

a herpesz

szal mikor éppen kijött akkor ne nyalogass ami a babáé

egyébként meg ami jól esik

2011. okt. 29. 17:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Eddig semmi baja nem lett, persze igyekeztem nem lenyalni mostanság a cumit. A tápszer vizét pedig MUSZÁJ megkostólnom mert ha melegebb a víz, mint amilyennek kell lennie, akkor összecsomósodik. Örüljön, akinek ezt nem kell csinálnia, meg akinek nincs herpesze:) Köszi a normális válaszokat!!!
2011. nov. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!