Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi liszttel habarhatom...

Mennyi liszttel habarhatom babám főzelékét?

Figyelt kérdés
8 hónapos
2009. máj. 5. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi 9.5hónaposak vagyunk ,én még nem mertem rántást vagy habarást csinálni neki,pedig sokan mondták..
2009. máj. 5. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne tegyél bele még neki lisztet...

Érzékenység stb ( gondolom te is sokat hallottál már erről.) Ha sűríteni szeretnéd egy főtt krumplit nyomj szét benne vagy amiből főzted abból turmixolj neki össze és már attól is sűrűbb lesz. NE ADJ MÉG NEKI LISZTET!!!!!!!

Gondozónő

2009. máj. 5. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a doki 6hósan nyugodtan adhatok rántásos főzit, kenyeret, ha nem volt a családban gluténérzékeny. Ez állítólag nem olyan, mint a tejfehérje érzékenység, ha megvonod tőle elmúlik. Ha érzékeny a gluténra akkor allerigiás lesz.

Itt is van néhány válasz. Ha bízol a dokidban kérdezd meg.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2009. máj. 5. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is azt hallottam, hogy 1 éves korig nem kell liszt a főzelékbe. Krumpli, ha édes dolgot csinálok (pl sóska), akkor meg natúr joghurtot teszek bele. Neki nem baj, ha nem olyan sűrű.
2009. máj. 5. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Rizslisztet lehet használni,az gluténmentes
2009. máj. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!