6 hós kisfiam lázas lett 1 napig, majd 1 napig semmi, majd ma tele lett piros foltokkal. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Segítsetek! Nagyon aggódom. Lehet a Nurofen suspensiotól?2009. máj. 4. 20:54
1/12 anonim válasza:
Lehet valami betegség bújkál benne, adjál neki cebion cseppeket amit recept nélkül kapsz. A foltok talán gyógyszermellékhatásra utalhatnak. Nézz utánna a gyógyszerespapíron mit írnak a mellékhatásoknál. Ha nem múlik fordulj orvoshoz! De ne aggódj, biztos semmi komoly baja nincs, csak lehet első a baba. Énis hajlamos voltam a legrosszabbra gondolni az első gyereknél. Nyugodj csak meg! Semmi baj nincs biztosan...
2/12 anonim válasza:
Nem bárányhimlős? Milyen foltok? Piros és gennyesedik a teteje? Remélem nem!!! Csak azért, mert keresztfiam is igy kezdte, semmi egyéb csak láz, másnap már jól volt, majd harmadnap jöttek a pöttyök meg a magas láz.... Nurofentől nem hallottam ilyet, hogy allergizált volna....
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, első baba.... Anyatejes, és mégis betegség????? :( Egyébként szépen alszik, eszik, de nyűgöske nappal....
2009. máj. 4. 21:07
4/12 A kérdező kommentje:
húúúú...csak piros foltok, és már 2 napja nem lázas... Te jó ég!!!! De még csak ma jöttek ki a foltok, mikorra lesz gennyes, ha esetleg bárányhimlő?
2009. máj. 4. 21:09
5/12 anonim válasza:
Előző vagyok, állitólag ha anyatejes , 2éves koráig nem valószínű, hogy himlős lenne, ne haragudj az ijesztgetésért. De láz után pöttyök... Hát vidd holnap dokihoz, ha nem fogynak vagy enyhülnek a pöttyök!
6/12 A kérdező kommentje:
Hívtam ma a dokit, azt mondta vszínű vmi vírus.... Még megnézem, mi lesz holnap, aztán mindenképp elviszem... Köszi!
2009. máj. 4. 21:13
7/12 anonim válasza:
Ha jól tudom, másnap kezd gennyesedni a vége, az marad jó pár napig, majd kifakad (ekkor fertőző nagyon), majd elkezd leszáradni. Nem viszket szegénykémnek?
8/12 anonim válasza:
6 hós lányomnál is ez volt pár napja, nála a fogzás indult be, és egyúttal begyúlladt a torka, ezért volt lázas 2 napig, utána piros pöttyök jöttek ki az arcán, a dr.nő szerint a vírus miatt, fenisztil cseppet kapott rá, és cebion cseppet. 1 hét alatt elmúlt.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem vakaródzik... Jaj, azt senki nem mondta, hogy anyának lenni nemcsak csodás, de meg lehet őrülni az aggodalomtól.... :) Köszi!
2009. máj. 4. 21:23
10/12 anonim válasza:
Ha nem vakarózik, jól kicsapta valami! Kell a doki, hogy irjon rá valami kencét! Kis drága!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!