Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Sedatif pc-t ugye lehet...

A Sedatif pc-t ugye lehet adni a babának? 1-et vagy 2-t?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet adni.Én 1-et szoktam egyszerre.Mennyi idős a baba?
2009. máj. 4. 20:21
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi

8 hónapos

neked használ? mennyi idős?

2009. máj. 4. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.

12. Adható-e a Sedatif PC tabletta gyermekeknek?

Csecsemőknek a félrenyelés veszélye miatt nem adható!

Hiperaktív kisgyermekeknek, akik a tablettát biztonsággal el tudják szopogatni, adása javallott.

Ezt írja a www.hazipatika.hu/drugs oldal. Szerintem keress rá és olvasgasd el és remélhetőleg minden kérdésedre választ kapsz. :)

2009. máj. 4. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Adható pici vízben feloldva kiskanállal.

Hú a lányom még rosszabbul aludtz töle.Nem is adtam többet.3 napig kapta.Elsö éjjel jobb volt.Utánna még többet ébredt mint amúgy.4x 5x ébredt,a Sedatif pc utánn meg 6x 7x.Èn nem ajánlom.

Miért akarod adni??

2009. máj. 5. 09:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Én is azért adom neki, mert rengetegszer ébred.

Tegnap adtam és csak 3szor ébredt

kíváncsi vagyok...

2009. máj. 5. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok.1 éves akisfiam.Amikor kimondottan azért nem aludt mert elkezdett járni,meg minden érdekesebb volt és azért nem aludt akkor adtam neki napközben is,de ha a foga miatt ébredezett akkor a chamomillát kapta.Nekünk bevállt a sedatif és én is szedem.
2009. máj. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!