Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baj belőle? 8 hós babám...

Lehet baj belőle? 8 hós babám térdelő helyzetből hanyatt vágódott. Nagyot koppant a feje, nagyon megijedtem.

Figyelt kérdés

ő is megijedt, elkezdett sírni. felvettem, kezébe adtam egy játékot és rögtön megnyugodott. mennyire veszélyes ez és az ehhez hasonló "baleset"? pl lehet agyrázkódása?

ezentúl egy percre sem hagyhatom magára? mi lesz, ha próbál majd felállni?

ja, délelőtt meg ugyanilyen helyzetből orra bukott...

2009. máj. 4. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem ezt az oldalt ajánlották amikor leesett a kisfiam az ágyról: [link]

A doki akkor azt mondta,hogy ha nem aluszékonyabb,és nem hány akkor nincs gond. "Megnyugtatott",hogy lesz ennél cifrább is...

2009. máj. 4. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém álló helyzetből vágódott hanyatt a járólapon, mint egy zsák. És nem is egyszer. Sajna vannak ilyenek és húú még mi lesz.

Ha azonnal sirni kezd, akkor már nagy baj nem lehet. Figyelni kell a koordinációs mozgását, esetleg párszor húzd el az ujjad a szeme előtt, hogy követi-e a tekintete. Ha nem aluszékony, eszik iszik rendesen és ahogy előttem irták nem kezd hányni, akkor az ilyedségen kivül kutya baja.

2009. máj. 4. 20:56
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi. hát igen, én is belegondoltam, hogy mi lesz még! már előre félek. azóta szinte el sem merek mozdulni mellőle. ha beteszem a járókába, ordít, hogy mászni akar szabadon, nem a rácsok között lenni. (most szerencsére alszik)

egyébként parkettán vágódott el.

2009. máj. 5. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!