Hány fok van nálatok a lakásban és miben altatjátok 1 év körüli babáitokat?
21:06os vagyok, kedves kérdező én is meglepődtem a válaszokon, hiszen én sem öltöztetem túl a fiam:)
De é úgy vagyok vele, ha 24 fokba ráadok egy body-t,plüss rugit, plédet, akkor mit csinálok, ha mondjuk anyóséknál vagyunk, ahol 20 fok van???:S
Mondjuk az utcán is általában mi vagyunk a "leglengébbek", de fiam nem fázik, és legalább mikor nagyon hideg lesz, akkor is tudok még ráadni dolgokat, nincs az, hogy már most be van öltöztetve, és a nagy hidegben már nem tudom hova öltöztetni:)
Szia Kedves Kérdezö!
Ez már nagyon off lenne, ezért privát kérdeznék.
Ott ragadtam le, hogy 14 hós a babód, és együtt alszotok. Örültem, hogy ezzel nem vagyunk egyedül, mert néha elbizonytalanodom. Nálatok ez mindig magától értetödö volt, mindig biztos voltál a dolgodban?
Nálunk 3,5hós a Kismanó, mi eleve vettünk egy babybayt, (ágyra csatolt, ágy felé nyitott mini babakiságy - nem tudom, otthon mennyire ismert). Így is kézenfogva alszunk, simizem meg puszilom sokat, persze az elsõ hajnali nyekkenésre húzom át magamhoz. :-) Nem is tudom, melyikünknek van erre nagyobb szüksége. Úgy érzem, egymás mellett a helyünk, nem igazán bírnám, hogy távolabb aludjon. De szinte mindenkinek kiságyas alváshoz szokott a babája, meg mondják is, hogy neki is jobb, ha van saját helye. Nekem egyenõre nem fūlik a fogam ehhez. Így érzem természetesnek, de néha elbizonytalanít a másik oldal magabiztos véleménye.
Nálatok volt ennyi idõ alatt valami negatív hozadéka a "tapadás"-nak, vagy ti is szeretitek így? Tervezed elöbb-utóbb a kiságyhoz szoktatást, vagy csak ha ö igényli?
Szívesen venném a válaszod, ha van idöd rá.
Köszönettel,
Lili
1.vagyok
Off:
1. hálózsákban is fel tud állni a baba
2. az 1 évesünk külön alszik a saját ágyában, viszont a 3 évesünkkel együtt alszunk, és jól is van így. Kb 16 hós kora óta, akkor kezdte el igényelni a közelségünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!